3. 3. 2016.

Matching manicures - Metallic



Malo kasnim sa ovonedeljnim uskladjenim manikirom jer mi je bilo žao da skidam sa noktiju potpuno neoštećen lak koji sam nosila pet dana. Ipak sam ga na kraju skinula a koji je manikir u pitanju možete pogledati OVDE.
Imala sam potpuno drugu zamisao koja na kraju nije ispala kako treba pa je tako nastao ovaj geometrijski metalni manikir. Za podlogu sam odabrala China Glaze Strap on your moonboots koji sam namazala u dva sloja preko vodene baze.


Iako je ovo holografski lak u osnovi je metalik završnice i holo duga se u glavnom ne vidi mnogo ( na žalost). Bez obzira na to lak je veoma lep i volim povremeno da ga nosim kada ima sunca. Prvo sam srebrnim lakom pečatirala cvetni motiv koji je bio vidljiv samo pod nekim uglom jer  ovo ipak nije mnogo taman lak pa pečatni motiv iako odličan nije uspeo da dodje do izražaja na suncu. Zato sam nokte prelakirala još jednim slojem laka.
Iskoristila sam geometrijski  motiv sa četvrtaste pločice MoYou nails 400 koji sam pečatirala belim Konad pečatnim lakom na dva nokta. Na jedan nokat sam pečatirala ceo motiv dok sam na drugi nokat nanela samo jedan deo motiva tako što sam na samom pečatu skinula deo koji mi ne treba uz pomoć skoč trake. Na kraju sam dodala i jedan sloj nadlaka (nakon što sam fotografisala nokte za svaki slučaj).




Obavezno pogledajte šta su ove nedelje spremile ostale devojke -



PozZz

Marry

16 коментара :

  1. Predivan je ovaj lak i jako mi se sviđa uzorak koji si odabrala za pečatiranje. Super izgleda :)

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Hvala Boki! :) Nisam se nadala da ce mi na kraju taj motiv biti najzanimljiviji.

      Избриши
  3. Ne znam što mi se više sviđa - lak ili pečatiranje :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super ti je ideja da trakom skineš višak slike sa pečata.

    ОдговориИзбриши
  5. Strap on your moonboots je predivan, skroz po mom ukusu. Koju si konkretno bazu koristila? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marija! :) Koristila sam Golden Rose Hydrating aquatix. Mislim da se tako zove. Nje nema odavno u prodaji al ko zna mozda je negde iskopas po manjim parfimerijama.

      Избриши
  6. Beautiful holo! I love the geometric pattern on top too :)

    ОдговориИзбриши