25.03.2016.

Aura Amazingly resistant New in townOdavno se nisam obradovala nekom novitetu kada su domaći proizvodjači kozmetike u pitanju kao ovom laku. U okviru mini kolekcije karmina New in town Aura je izbacila i tri nova laka: sivi - Beyond everything, ljubičasti - New in town i plavi - Lost in space. Iz nekog razloga Aura ove lakove ne reklamira a nema ih ni na sajtu ali ih možete naći u Lili i DM drogerijama po ceni od 309 rsd.
Da nije bilo Cajke ko zna kad bih saznala za ove lakove obzirom da ih retko gledam na Aurinom štandu. Ovo je veoma tamno ljubičasti sedefasti lak mastilo plave osnove prepun crvenog sedefa. Da je u osnovi mastiljav može se videti u prvom sloju gde se jasno izdvaja osnovna boja i sedef. Dobre je formule i veoma je postojan na noktima. Potrebna su mu dva sloja za punu pokrivenost.
Četkica ovog laka mi se ni malo ne dopada jer je malo deblja i baš sam se namučila da izvučem luk a da se sva ne ubrljam. Nadam se da je samo moj primerak faličan jer želim da kupim i sivi lak iz ove kolekcije a možda i plavi. :DNa fotografijama možete videti dva sloja laka sa slojem Golden Rose Prodigy gel top coat nadlaka.
Kod Cajke ste OVDE mogli da vidite poredjenje sa Opi Every month is Oktoberfest i sa Anny The answer is love. Ja sam ga poredila sa čuvenim Kiko 497 Pearly Indian Violet koji je duplikat za još čuveniji Chanel Taboo koji možete videti kod Jelene. Ovi lakovi imaju istu mastilo plavu osnovu i crveni sedef s tim što pored crvenog Kiko ima i zlatni, plavi i ljubičasti što ga čini dosta kompleksnijim. Dakle, definitivno nisu duplikati i vredi imati oba jer su zaista prelepi.

*bez nadlaka

P.S. Jeste li ga već kupilli? 

PozZz

Marry

23 коментара :

 1. Jeste malo manje raskošan u odnosu na Kiko ali je svakako jako lep. Ozbiljno me privlači (isto kao i preostala dva laka od kolekcije). Moraću bar jedan uzeti. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Savršeno ti stoji, sa ovom nijansom napravili su pun pogodak!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno! :* Vidim da ce ovo biti naslednik cuvenog On the edge. ;)

   Избриши
 3. Jao, taj Kiko moram uzeti.
  A kako smo navalile na New in Town, mislim da ćemo početi da pravimo i zalihe. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nemas Kiko? :O Mnogo je lep.
   Hehehe. Mislim da ipak necu praviti zalihe jer ni ovaj necu potrositi za narednih sto godina. :D

   Избриши
 4. What a gorgeous vampy nail polish! I like it a lot.

  ОдговориИзбриши
 5. Divno si ga uslikala :D Kao što sam kod Caje vec rekla, meni je prekrio u jednom sloju, i vidi se teget ton i predivan je lak :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti. :) Moze da bude jednoslojac ali u debljem sloju. Ja ipak preferiram dva tanja.

   Избриши
 6. Gledam slike i mislim se kako liči na Kiko 497. Imam sva 4 nova laka, nisam stigla da ih isprobam, mene kod ovog novog pakovanja lakova nervira širina poklopca, mnogo mi je nezgodno za mazanje...

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Lici al nije duplikat. ;) Poklopac je isti kao kod Catrice lakova i nekih Essence Le. Nisam primetila da je posebno nezgodno mazanje. Verovatno sam navikla. :D

   Избриши
 7. Divan je. Predivan. Ja sam se zaljubila. Što je veoma čudno, kada se uzme u obzir da je Aura. Vidiš... moraću da ga uporedim sa CH Taboo-om :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hehehe. Ovo ce biti novi On the edge. Aura ide u dobrom pravcu i nadam se da ce nastaviti ovako prijatno da nas iznenadjuje. :) Bojim se da ipak ne moze da se takmici sa Taboo-om iako je predivan.

   Избриши
 8. Beautiful vampy polish! I love that glowing from within look :)

  ОдговориИзбриши