9. 3. 2015.

25. Sajam kozmetike - Dodir Pariza


Ovog vikenda je održan 25. po redu Sajam kozmetike - Dodir Pariza. Obično preskačem prolećni sajam ali sam ovaj put ipak odlučila da odem u divnom društvu CajeJelene i Di .
Na žalost, nije nam stiglo mnogo noviteta na polju lakova za nokte ali je bilo izbora za svačiji ukus i džep.
Ovaj put najzanimljivije je bilo na OPI štandu uz prijatan razgovor sa Opi timom o predstojećim novitetima ( Soft shades & Hawai, 50 shades of grey) i kopanje po korpicama sa sniženim lakovima. Izbor sniženih lakova (500 rsd)  je bio odličan a ja sam posebno imala sreće da ugrabim DS Magic koji je završio u korpici jer nije mogao da se otvori. Otvorila sam ga vrlo lako tako što sam ga držala par sekundi pod mlazom vrele vode.





Morgan Taylor nas je jedini obradovao novom kolekcijom Cinderella divnih nežnih nijansi i odličnim popustom pa je jedan lak iznosio oko 660 rsd dok je redovna cena oko 980 rsd. Na žalost nisu imali lak  Just for the occasion koji sam želela da kupim.



Ultrasun je ovaj put učestovao samo kao izlagač pa nismo mogli da kupimo Zoya lakove ali je zato davao 15% popusta na ceo asortiman koji se nalazi u radnji na Novom Beogradu u Gandijevoj 99v lokal 1. Popust važi do 10.03.




Zanimljivu ponudu je imala i Mala kuća kozmetike koja u svojoj ponudi ima Eveline kozmetiku kao i  La Rive, Classics itd. Veoma su mi se dopala pakovanja i miris Sweet secret balzama za telo koji neodoljivo podsećaju na kolačiće. Na njihovom štandu je ovaj put bilo i simpatičnih Eveline Mini max lakova po ceni od 89 rsd. Njihove proizvode možete kupiti u istoimenoj radnji u ulici Vojvode Stepe 183 a mogu se i naručiti i reko njihovog sajta OVDE.



Aluna je za razliku od jesenjeg sajma imala manju ponudu Cuccio lakova od Jessica lakova. Lakovi su koštali 500 rsd. Meni su posebnu pažnju privukle Jessica šljokice.




Usput smo naišle i na štand sa turskom kozmetikom Moda čiji lakovi koštaju samo 80 rsd.



Crystal nails su znatno snizili cenu nekih lakova pa je u korpici mogao da se nadje i po koji holos za samo 200 rsd. Bilo ih je u nekoliko nijansi koje možete pogledati OVDE . Njihove bočice vrlo podsećaju na China Glaze zar ne?!


Ni ove godine nisam zaobišla Alessandro štand a najzanimljivije su ovaj put bile kreme za ruke. Jako mi se dopala krema Alessandro Hand spa koja je na sajmu koštala 1100 rsd ali kako trenutno imam previše krema za ruke ipak sam joj odolela. Neki naredni put će sigurno biti moja.




Najviše vremena smo provele u prostorijama Alexandar cosmetics koji tradicionalno zauzima najveći deo hale. I ovaj put nas je dočekalo ljubazno osoblje pored China Glaze, Seche i IBD polica. Na žalost nove kolekcije China Glaze lakova još nisu stigle ali se očekuju do kraja meseca. Prvo će nam stići Electric nights - letnja kolekcija neonaca pa zatim i moja željno očekivana Road Trip kolekcija. Polica sa Gelaze trajnim lakovima je bila vrlo upečatljiva. Oni se mogu naći u najpopularnijim China Glaze bojama a koštaju 930 rsd za 9.6 ml i 1330 rsd za 14 ml. Njima nije potrebna baza ali im je zato neophodan Gelaze završni sloj.





Nyx kozmetika je imala najlepši izložbeno prodajni prostor kada je u pitanju dekorativna kozmetika. Došlo nam je dosta noviteta a posebno su me zainteresovali tečni lajneri u bojama i novi sjajevi Intense butter gloss. Lepo smo se ispričale sa devojkama za štandom a posebno sa Marijom Kostić koja nam je pokazala sve baš sve novitete. Takodje smo dobile par saveta za nanošenje novih sjajeva intenzivnijih boja od Natalije Erdeljan.




Za kraj evo i mog sajamskog ulova. Kupila sam samo tri laka ali sam zadovoljna samokontrolom koju sam imala ovog puta. Striping tape je tračica za nail art koju odavno tražim da kupim kao i trouglaste sundjere za gradient. Nyx tečni korektor ( 575 rsd) sam kupila po treći put i ne menjam ga. Morala sam kupiti i čuveno Taupe rumenilo (658 rsd) koje se više ne proizvodi iako pojma nemam o konturisanju ali nema veze.
Nyx šljokice i olovku za usne sam dobila na poklon od divne gospodje Lele kojoj moram i na ovaj način da se zahvalim na poklonu i propusnici za Sajam. Hvala puno!



Da li ste i Vi bili na sajmu i kakvi su Vaši utisci? 

Pozdrav

Marry


23 коментара :

  1. mogu samo reći - blago vama :D
    a tebi iskreno čestitam na samokontroli, nisam sigurna bih li i sama bila tako dobra ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taman san tila reć isto :D Samo bi dodala kad bi ja bila tamo da bi imala hitnu na brzon biranju ahhaahahha <3

      Избриши
    2. Imam gomilu lakova koji su mazani jednom ili ni jednom jos sa prethodnog sajma pa je morala da radi samokontrola. :D
      Vi u HR nema ovako nesto?

      Избриши
  2. Bilo je baš lepo.
    Drago mi je što si ulovila Metallic 4 Life, a i druga dva OPIća.

    ОдговориИзбриши
  3. Lakovi mi se mnogo dopadaju. :)
    Ja baš nisam išla jer znam da samokontrola ne postoji. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Divna kupovina :-), ja koristim nyx taupe oko godinu dana svakodnevno, odličan proizvod. Čula sam skoro to da se povlači iz prodaje, pa sam malo istražila na internetu i nyx cosmetics je na svom zvaničnom twitter nalogu saopštio da nemaju u planu da ga povlače, tako da je i dalje u redovnoj postavci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ana! :) I ja sam cula a cini mi se da sam videla i na njihovom sajtu da ga povlace. :O Super sto ipak nece. Meni je svakako trebao ali se jos ne usudjujem da ga isprobam. :D

      Избриши
  5. Wow so awesome!!

    I am following you on gfc, would you like to follow me back so we can stay in touch?

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicna kupovina,posebno mi je drago što si ulovila DS Magic! Ja sam vec isplanirala da posetim jesenji sajam 😊

    ОдговориИзбриши
  7. Dopadaju mi se kupljeni proizvodi. Posebno NYX paleta senki :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Teodora! :)
      Paletica je super ali nisam sigurna da li je upotrebljiva u mom slucaju. ;)

      Избриши
  8. Wow that's heavenly place, hahaha
    I always want to try Morgan Taylor nail polish, their Cinderella's collection is gorgeous ♥

    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thanks! It really is. ;) I love Morgan Taylor polishes. Y
      ou should try it if you have an opportunity.

      Избриши
  9. Divni ulovi, moram još jednom da spomenem. Poznajući tebe, u DS Magicćeš se zaljubiti. Ne toliko u formulu, koliko u efekat. Sačekaj sunce. Bilo nam je baš lepo i opuštajuće. Drago mi je da sam ipak odlučila da idem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jeco! :) I meni je drago sto smo se druzile. Lak sam vec nosila ali nisam uspela da ga uslikam.
      Ja volim tu sajamsku atmosveru pa i da nisam nista kupila ne bih bila nezadovoljna.

      Избриши
  10. Da li mozda znate gde u Beogradu moze da se nadje kozmetika Moda? Unapred hvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, to je tesko pitanje. Senke su mogle da se kupe u parfimerijici u tc Fontana na Novom Beogradu ali u poslednje vreme ih nisam vidjala ni tamo. Verovatno su sve prodali. Nema na cemu! Pozdrav

      Избриши