7. 4. 2015.

China Glaze Violet-vibes


U prethodnom tekstu ste mogli videti da sam za gradijent upotrebila i jedan novitet iz China Glaze Electric nights letnje kolekcije za 2015 godinu - China Glaze Violet vibes

Već godinama u nazad China Glaze nam leti tradicionalno izbacuje nove kolekcije neon lakova za nokte. Ove godine se ona sastoji od 9 lakova u boji i tri vrlo interesantna topera sa neon šljokicama. 

*preuzeto sa www.chinaglaze.com
Moram da priznam da sam se po malo razočarala kada sam kod stranih blogerki videla ovaj lak jer je u glavnom delovao dosta svetlije i nekako je više naginjao na fuksiju nego što je bio ljubičast. Sva sreća pa sam se brzo razuverila kada sam se dokopala China Glaze police. 
Violet vibes je srednja jarka ljubičasta boja toplijeg tona. Iako je dosta pigmentovan prilično je redak i potrebno je mazati ga u tri sloja. Ne ostavlja ćelava mesta. Treba ga mazati u srednjim slojevima kako bi se brže sušio i da se ne bi stvarali mehurići. Suši se polu-mat i jako lepo izgleda baz nadlaka iako ja uvek dodam na kraju jedan sloj brzosušećeg laka radi bolje postojanosti. Ne boji nokte i lako se skida. 





*pod uv sijalicom (blacklight)


Sve fotografije su snimljene na suncu sem jedne koja je snimljena pod uv lampom. Na svim fotografijama imam tri sloja laka dok na poslednje dve imam i jedan sloj Poshe brzosušećeg nadlaka. 
China Glaze lakove možete pronaći širom Srbije putem brojnih distributera Alexandar cosmetics po ceni od 498 rsd za 14 ml. Moj primerak sam kupila u Beo cosmetics-u Klare Cetkin 14 na Novim Beogradu.
Imate li favorita iz ovogodišnje China Glaze letnje kolekcije?

PozZz

Marry

15 коментара :

  1. Kako je ljubičanstven. :D Savršena boja! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Opet te divne nijanse ljubicaste <3 Obozavam ljubicastu, ali sam odusevljena koliko tebi i tvom tenu ova boja dobro stoji ;) Svidja mi se mint kontras u ulozi podloge, savrseno :)
    Ja zelim one sljokicaste, sve :D

    ОдговориИзбриши
  3. Volim takav polumat finiš. Uvek me vuče da stavim šljokice. hint hint :D

    ОдговориИзбриши
  4. Jako je lep. :)
    Dala si mi ideju za poklon za drugaricu, obozava ljubicastu. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8. 4. 2015. 14:22:00

    Love this purple! ^_^

    ОдговориИзбриши
  6. Pratim sada!

    Obožavam boju!

    Nadam se da pratiš nazad <3

    ОдговориИзбриши
  7. Mislim da bi ovo mogla biti savršena nijansa ljubičastog laka! :D

    ОдговориИзбриши
  8. predobra, već neko vrijeme mjerkam kolekciju :D

    ОдговориИзбриши