27. 11. 2014.

Bloggers made me do it tag



Ovaj put sam spremila nešto malo drugačiji post i nadam se da će Vam se dopasti jer sam i ja uživala dok sam ga pisala.
 Zlatana sa bloga Makeup and more me je tagovala pa sam mislila da će biti zanimljivo da i ja napišem na šta su me to blogerke nagovorile a da to nisu samo lakovi za nokte na koje ste navikli na mom blogu. Pored lakova obožavam i šminku. Vremenom sam naučila da se suzdržavam od prekomerne kupovine svega i svačega što vidim na policama parfimerija i počela da kupujem pametno samo ono što mi je zaista potrebno i što je provereno dobro. Do duše, ovo ne važi za lakove za nokte. Ovo su samo neke od mnogih stvari koje sam kupila na ovaj način.


U večitoj potrazi za savršenom tamno zelenom nijansom na internetu došla sam do Sleek palete V2 i predivne zimzelene nijanse Fern. To je ta mat zelena koju sam želela ali...Sleek nam nije bio dostupan u Srbiji osim online naručivanja kojih ja nisam ljubitelj.
Pre izvesnog vremena kod Jovane sa bloga Searching For Spark sam saznala da se Sleek palete mogu kupiti u Srbiji. Veoma sam srećna što sam konačno došla do dugo željene palete Sleek i-Divine ultra mattes V2 darks i to u kratkom roku. Zadovoljna sam kvalitetom i mislim da će ovo biti jedna od retkih paleta kod koje ću koristiti sve boje.


U the Balm Mary-Lou Manizer sam se zaljubila kad sam ga videla kod Taše sa bloga Tasha Blanc (ex my makeup and u). Mislim da mi je bilo dovoljno što ima moj nadimak u nazivu pa da ga odmah stavim na listu želja. Do tada nisam čula za brend the Balm a sad bih htela sve njihove divotice. Dobila sam ga za rodjendan od drugarice koja ga je poručila sa sajta Feelunique  i mojoj sreći nije bilo kraja. Priznajem, bila sam baš razočarana i tužna što je stigao razbijen ali sam se skoro odlučila da probam da ga repariram uz pomoć alkohola i nisam pogrešila jer je opet kao nov.


Ako neko zna da mi proda šminku to je definitivno Coxy sa bloga Šminka je ljubav. Nas dve imamo sličan tip kože i kapke i zaista nikad nisam pogrešila kada sam kupila nešto po njenoj preporuci. Ovaj Sephora hajlajter deo je prolećne kolekcije (prošlogodišnje čini mi se) i odavno ga nema u prodaji. Odličan je za dnevni makeup i od kako sam ga kupila svakodnevno ga koristim.


Ove buterčiće sam videla kod Caje sa bloga Cajkine kandže još prošle godine i naravno da sam ih morala imati. Buter od  makadamije sam kupila letos u Dizeldorfu čini mi se a malinicu sam kupila kod nas u Liliju. Makadamiju koristim sa uživanjem i za razliku od ostalih Labello balzama koji mi ne odgovaraju ovaj puter je odličan.


Maybelline  the Rocket volum' je Jelenina  (Jelena's Wonderful Colors) omiljena maskara i drago mi je što sam je kupila po njenoj preporuci jer je zaista odlična. Jedini problem koji imam sa ovom maskarom je teško skidanje čak i sa skidačem vodootporne šminke pa ako neko ima neki savet nek podeli sa mnom.
Sephora je moja omiljena parfimerija ali ne u Srbiji.  Dovoljna mi je činjenica da kod nas nema Urban Decay-a. Bez obzira na to po nekad udjem da kupim neke sitnice po preporuci devojaka. Tako sam kupila i ovu plavu gel lajner senku koju sam videla kod Zlatane na blogu.


O Freeman maskama su pisale mnoge devojke a ja sam ovu sa glinom, nanom i limunom odavno uočila kod Aleksandre sa bloga Super Nova Kozmetika. U početku mi nije odgovarala verovatno zato što sam je nanosila u baš debelom sloju a sad mi je odlična.
O Garnier perfect Blur podlozi za puder je govorila Dijana sa bloga Sasvim obična devojka i priznajem da sam otrčala da je kupim. Odlično se slaže sa Maybelline puderom SuperStay better skin za razliku od razliku od Nyx Stay matte.
Ebelin jastuče za piling lica mi je odavno preporučila Marija sa bloga HeadIn TheClouds  i tek letos se posle godinu dana ponovo pojavilo u DM drogerijama. Zaista je odlično i svakodnevno ga koristim. I od mene ima sve preporuke.


Za kraj sam ostavila lakove. Odabrala sam samo one koji se ne mogu kupiti u Srbiji.
BarryM mi je odavno prodala Bebi sa bloga Baby's Dolce Vita i konačno sam ih se dokopala pre par meseci. Ona je kriva i za Kiko Mint milk kao i za mnoge druge lakove a Cajka je glavni krivac što sam kupila ovog P2 teksturca.
Konad turpiju sam kupila po preporuci Malog Praseta sa bloga Oink if you like Opi i to je najbolja turpija koju sam ikad koristila. Moze se naći u Nail line-u.

Imate li neke od ovih proizvoda?

PozZz

Marry


18 коментара :

  1. Ne znam da li ću pisati ovaj tag - ali zbog tebe kupih Kiko Mint Milk :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Svaki put kad čitam ovaj tekst pitam se KAKO? ste zapamtile kod koga ste čitale o kom proizvodu :) Ja sam stekla neku 'otpornost' na preporuke i preskočila gotovo sve za čime vlada pomama na forumu i blogovima (isto kao ti, isključujem lakove), ali nisam propustila Lip butter od maline, iako mi je Labello, kao i sve od Nivee u startu odbojno (ništa što sam probala nije mi odgovaralo), nećkala sam se, premišljala... i na kraju se oduševila :D Tako da se nadam da ću biti u prilici da nabavim još neku mirisnu notu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eeee! Neke stvari jednostavno dobro pamtim po gotovo kad na mene ostave jak utisak. ;) Volim i da kupim proizvode koje nisu dobili dobre recenzije da bih se licno uverila... :D

      Избриши
  3. Lepe si stvari uzela na preporuku. Drago mi je što sam mogla da doprinesem i, pre svega, što si zadovoljna.

    ОдговориИзбриши
  4. Što se tiče Rocket maskare (btw, drago mi je što ti odgovara) teško se skida, ali zato je i volim jer sam ceo dan sigurna da je na očima, a na oko očiju. Inače jedna od retkih njihovih maskara koja mi se ne kruni i ne razmazuje. Ja je skidam micelarnom (Mixa baš i nije najbolja za nju, ostaju tragovi, Vichy je skida u potpunosti, kao i LRP), natopim tufer i držim na oku oko 30 sec i sve skinem u jednom potezu. Ako je potrebno ponovim još jednom. Probaj :)

    ОдговориИзбриши
  5. Hahahahahh, na iste grehove nas navode... I ja sam kupila u Sehora-i hajlajter, Garnier, a prokukala sam Mariji da mi nađe jastuče, jer kod mene u gradu nije imao :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Jooooj...pa nisam znala da si i ti patila za piling jastucetom :D Jako mi je drago da je konacno ponovo u prodaji i naravno da ga i ti volis ;) Ja ga apsolutno obozavam i svima ga redom preporucujem ;) Ciscenje lica bez njega mi je nezamislivo postalo :D <3
    I ja volim Rocket maskaru, a Labello butercice nikako da probam ;)
    I da...ti blogeri...samo nas mame ;) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam, jesam. :D Ja ga isto koristim svakodnevno i bas sam zadovoljna. Blogeri su jedna nevaljala bica. 3:)

      Избриши
  7. Анониман30. 11. 2014. 21:21:00

    Sve znam,sve znam!!! Evo svaka treća mi spominje taj lip butter,pa moraću ga sebi kupiti pod izgovorom da stižu hladni dani. :D Nadam se samo da će se isplatiti,cijena je haos za jedan obični premaz za usne.
    Imas divnih stvarčica ovde. xoxo

    ОдговориИзбриши
  8. zločeste blogerice, na svašta nas one natjeraju ;)
    ali da, i moja kolekcija doslovno svakodnevno raste jer moram probati nešto što su cure pohvalile :D

    ОдговориИзбриши
  9. Koliko divnih stvarčicaaaaaa! Ja jako volim Sleek palete sjenila, a ova mi je jedna od najdražih <3 Mary Loumanizer mi je najdraži proizvod ikad, stalno ga koristim! Apsolutno je savršen <3

    ОдговориИзбриши