22.06.2018.

I had a dream last night ...Here we go again! Evo mene ponovo. Nokte mažem redovno i slikam ali ne stižem da pišem. Znam da ima dosta zaljubljenika u nail art baš poput mene pa evo jedne simpatične pločice sa sajta www.tosave.com. Veličina pločice je standardna, bas poput MoYou London i BPS pločica. Sastoji se od 14 velikih i 7 malih motiva. Veliki motivi su prilično veliki tako da ih mogu koristiti i osobe veoma dugih noktiju (2 cm sa 1,4 cm). Motivi su veoma dobro urezani ali ipak pečat treba biti nesto čvršći od popularnih mekanih pečata. Ja sam koristila običan providni pečat koji sam nabavila čim su se pojavili.Za prvi manikir na sve nokte osim na domali i srednji namazala sam China Glaze Too much of a good fling  Na ostala dva nokta sam mazala China Glaze Blanc out. Zatim sam pečatilara motiv pera i to u tri boje u slojevima da bi dobila taj višeslojni efekat. Na kraju sam dodala i jedan sloj China Glaze Matte magic matirajućeg nadlaka. 

Drugi manikir sam započela tako što sam na sve nokte namazala beli lak Essie Blanc. Zatim sam uz pomoć trouglastog kozmetičkog sundjera radila gradijent za koji sam koristila sledeće Essie lakove - Mezmerised, Naughty nautical i Truth or flare. Na nekim mestima sam utapkala po malo zlatnih šljokica Summit of style. Zatim sam koristila motiv sa pločice koji se nalazi u gornjem levom uglu i koji na noktima podseća na hvatač snova - dream catcher. Pečatirala sam ga crnim lakom L'oreal Noir noir. 
Košta samo 0,96 usd ali se naplaćuje poštarina od oko 2 usd za više od jednog proizvoda. Rok isporuke je od 7 do 20 radnih dana. 

 *Predstavljeni proizvod dobila sam na iskrenu recenziju sa sajta www.tosave.com i to nije uticalo na moje mišljenje o njemu.
 
Nadam se da vam se dopadaju moje kreacije. 

PozZz

Marry

1 коментар :