17.02.2015.

Matching manicures - Saran wrapVreme je za još jedan uskladjeni manikir. Ovaj put je to saran wrap - metoda ukrašavanja noktiju uz pomoć plastične kese ili pvc folije. Veoma je jednostavno napraviti ovaj manikir. Sve što je potrebno je da odaberete dva do tri laka u bojama koje se slažu.
 Postoji više načina na koji se ovo  može izvesti a ja sam to uradila na sledeći :

Nanese se osnovni lak i pusti se da se osuši do kraja. Možete iskoristiti i lak koji već imate na noktima (u koliko nije oštećen). Zatim se nanese jedan sloj u nekoj kontrastnoj boji i pusti se da se malo prosuši ali ne do kraja.  Onda se parče folije ili kese zalepi za nokat i odlepi tako da deo laka ostane na kesi a na noktima ostane šara.

Za ovaj manikir kao osnovu sam koristila Barry M Peach Melba - breskvasto - rozikasti kremasti lak i Depend 398, tamno ljubičasti lak jelly finiša.

 Na kraju sam trebala dodati i sloj brzosušećeg nadlaka kako bi manikir bio potpun ali imala sam neku ideju koja se na kraju završila neslavno.
Pogledajte obavezno i manikire ostalih devojaka koje su učestvovale ove nedelje -Da li ste već probali ovu tehniku i da li vam se dopada? 

PozZz

Marry

13 коментара :

 1. Odlicno je ispalo! A i super kombinacija boja :)

  ОдговориИзбриши
 2. Zanimljiv način rada. :) Ja napravim lopticu od folije i tapkam po laku. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Super je!! Morat cu ovo pokusati! :D

  ОдговориИзбриши
 4. Meni je ova manikura definitivno najlipša za ovu turu MMS-a. Meni ljubičasti lak podsjeća na ljubičastu krv, ali ja nisan baš najnormalnija pa eto hahah :D Prekrasno :)

  ОдговориИзбриши
 5. oh, i kod tebe je bilo u planu nešto drugo, žao mi je što ti nije uspjelo, ali i ovako manikura sasvim uredno izgleda... super je kod ove manikure što ne treba biti precizan i svaki nokat može izgledati drugačije :D

  ОдговориИзбриши
 6. Super izgleda :)
  BTW ovaj tvoj 'drugi' način više nijeSaran Wrap manikura nego Stoned manikura :)

  ОдговориИзбриши
 7. kako sam ja lenja ovo da probam, to je strašno. moraću da se nateram uskoro!

  ОдговориИзбриши
 8. Oduševljena sam manikurom i kombinacijom nijansi <3

  ОдговориИзбриши