7. 2. 2017.

Zoya Sailor

Evo jednog lepotana medju plavim lakovima i muškarca u moru Zoya lepotica.
 Deo je jesenje kolekcije za 2013 godinu Zoya Cashmere. Dugo mi je bio na listi želja ali pošto već imam priličan broj plavih lakova nekako sam ga zaobilazila. Na kraju nisam uspela da odolim sjajnoj ponudi Ultrasun-a i nisam pogrešila.
Ovo je odlično pigmentovana krema tamno plave boje sivog podtona. Baš je prava jesenja nijansa. Već u prvom sloju ima puno pokrivanje mada je drugi sloj  poželjan radi bolje postojanosti. Suši se sasvim pristojnom brzinom i ima visok sjaj. Ne boji nokte i lako se skida. Na fotografijama imam dva sloja laka bez nadlaka . 




Znate već da ja ne bih bila ja kad ovakav lak na kraju ne bih ispečatirala (naravno ne istog dana). Ovaj motiv po malo asocira na talase a njega sam dobila uz pomoć Born Pretty Store Celebration BPX-L008 pločice i Dance Legend Android - zelenog holosa.




Nadam se da vam se ovaj mornar dopao a ako ga i vi želite možete ga potražiti na Zoya policama u Ultrasun radnjama i do 14.02. kupiti ga po veoma pristupačnoj ceni od 369 rsd/15ml. Možda je ostao još koji primerak. 

PozZz

Marry

2 коментара :