29. 12. 2015.

Dance Legend Different view



Kada se prošlog proleća pojavila Dance Legend Holodays kolekcija Different view je bio prvi lak koji sam stavila na listu želja uz naravno i Anthem i Neptune. Kolekcija se sastoji od 6 različitih nijansi. Svi lakovi su linearni holografski sa dodatkom nešto krupnijih holo čestica a neki imaju i multihrom efekat. Different view je jedan od dva duohroma i to ga izdvaja od ostalih lakova iz kolekcije. Ime mu savršeno odgovara jer ovaj lak zaista ima više lica. U osnovi je sivo-zelen i pri svakom osvetljenju izgleda drugačije. Naravno najlepše izgleda na suncu i mogu slobodno da kažem da je ovo pravi letnji lak. Ima veoma izraženu "dugu" a ljubičasta boja dominira. Može se nositi samostalno a pošto ima samo 6,5 ml ja sam ga mazala u jednom sloju preko crnog laka kao toper jer je malo ređi i postigla sam potpuno isti izgled na noktima kao u bočici. Volim kada vidim da se lakovi troše ali bih ovaj ipak malo da prištedim. Na kraju sam dodala i jedan sloj Poshe brzosušećeg nadlaka. 












Dance Legend lakove možete naručiti sa madjarskog sajta www.nailland.hu po ceni od 8,5 eur (plus troškovi slanja...). Često dobijaju dopune kolekcija i lakovi stižu dosta brzo. Takodje ako putujete u Budimpeštu možete posetiti i njihovu radnju u tržnom centru WestEnd City u prizemlju u Vaci ulici, 1-3.   

Da li vam se dopada? 

PozZz

Marry

6 коментара :

  1. Ovo je jedan od najlepših i najneobičnijih lakova u mojoj kolekciji, a mislim i generalno da je u pitanju jedan od najoriginalnijih lakova na tržištu. Ne znam gde si uspela da nađeš sunce za slikanje, ali drago mi je što si ga našla.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo je nešto najlepše što sam do sad videla kada su u pitanju lakovi za nokte *.* Očarana sam!

    ОдговориИзбриши
  3. Веома леп и богат холо-лак.Одлична ти је достека с црним лаком, изгледа потпуно исто као у бочици.

    ОдговориИзбриши
  4. Ovaj lak je preedivan! Evo zapisala sam gde mogu da ga nabavim i nadam se da će mi Budimpešta uskoro biti usput. :)

    ОдговориИзбриши
  5. ja sam totalno ljubomorna, treba i meni, prekrasan je <3

    ОдговориИзбриши