25. 8. 2015.

Essence The gel nail polish 31. Electriiiiic


Ovo je drugi lak iz Essence The gel nail polish linije koji imam. Ovakve nijanse plave me uvek privače pa nije ni čudo što sam baš ovaj odabrala iako imam potpuno istu nijansu od drugog proizvodjača. Za razliku od belog laka iz ove linije o kome sam skoro pisala OVDE ovaj je potpuno drugačiji. 
Prvi put kad sam ga mazala bila sam potpuno razočarana jer se lak sporo sušio i čan ni nadlak nije mogao baš ništa da uradi po tom pitanju. Lak se povlačio i nabirao na sve strane, pravio je mehuriće i nije se skroz osušio ni posle više sati. Pretpostavila sam da mu je neophodan nadlak koji je namenjen baš za ove lakove i kada sam ga konačno kupila moje mišljenje o ovom laku se potpuno promenilo.
Essence Electriiiiiic je slabije pigmentovan jelly jarke kobaltno plave boje. Obično od takvih lakova očekujem i da su retki ali to nije slučaj sa ovim jer je prilično gelast. Prvi sloj je prilično bled i neravnomeran dok se drugim slojem sve lepo ujednači. I dalje nokatna ploča nije 100% neprozirna al meni to ne smeta. Nemam bazni lak iz ove linije ali sam ga zato mazala preko Zoya Anchor koji se odlično sa njim složio. Neophodno je da svaki sloj bude potpuno suv pre mazanja narednog jer ovo nije brzosušeći lak. Na kraju sam dodala jedan sloj Essence The gel nail polish top coat nadlaka. 
Postojanost mu nije ništa bolja od bilo kod običnog laka za nokte u sličnoj nijansi. Ova nijansa nije unikatna i potpuno je  ista kao Don Juan One coat 227 - tako da ako ga imate ovaj vam definitivno ne treba ( kao ni meni ). 





Essence lakove možete naći u skoro svakoj DM i Lilly drogeriji i to po ceni od 199 rsd za 8ml laka.

Imate li neki lak iz ove kolekcije?

PozZz

Marry

13 коментара :

  1. Bas ti lepo stoji, pre neki dan sam ga mazala na rozetni pored dj-a i slazem se sa tobom, isti su, ali mi dj ima bolji formulu, pigmentovaniji je. E sad ne znam kakva bi situacija bila po pitanju pigmentacije da mi je dj nov, moj primerak je pri kraju pa se zgusnuo malo i pokriva u jednom sloju. Je l' ti mirise drugacije ovaj Essence? Moj smrducka, ne znam da li je mog primerka ili je svaki electriiiic takav, ostali iz linije imaju tipican miris laka.

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepa boja, kao i tvoji nokti. Obožavam plave nijanse. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš sam ga neki dan uzela. Boja mu je predivna. Jedino mi se ne sviđa kako zvuči to što se nije slagao sa drugim nadlakom.

    ОдговориИзбриши
  4. Daj nam neki jelly sandwich. Imam utisak da bi za to bio odličan. :D

    ОдговориИзбриши
  5. meni se sviđa, i ne sjećam se baš ovakvih problema sa sušenjem, valjda sam imala više sreće (ili kraće pamćenje) :D

    ОдговориИзбриши
  6. Predivna je boja ♥ imam hrpu takvih lakova i gledala sam ovaj, no kad pišeš o problemima sa sušenjem, mislim da ipak preskačem :/

    ОдговориИзбриши
  7. Divna nijansa :) ja prije nisam volila plave nijanse na noktima, ali u posljednje vrijeme sam kupila par i bas ih volim sad :D

    ОдговориИзбриши
  8. Baš ga imam na noktima, draga mi je ova boja. Šta bih dala da imam ovakve nokte, uvijek ti se divim na urednosti i preciznosti, a i na obliku. Idealni. :D

    ОдговориИзбриши
  9. Baš ga imam na noktima, draga mi je ova boja. Šta bih dala da imam ovakve nokte, uvijek ti se divim na urednosti i preciznosti, a i na obliku. Idealni. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim ovu nijansu ali u Don Juan verziji. Mnogo je kvalitetniji lak. ;) Hvala ti puno na lepim recima. :*

      Избриши