22. 10. 2014.

China Glaze Choo choo choose you



Prvi lak iz jesenje China Glaze All aboard kolekcije za 2014 godinu koji se našao na mojoj listi želja je upravo Choo choo choose you iako je prvi lak koji sam isprobala ipak bio Well trained o kome sam pisala OVDE. Ovo je svakako i najzanimljiviji lak koji je China Glaze izbacio na tržište ove sezone. 
U bočici dominira sivkasto - ljubičata nijansa koja se dalje preliva od zelene ka bakarnoj i zlatnoj. Na noktima se jasno vidi da je u pitanju multichrome pa se  osnovna boja manje vidi baš zbog prelivanja iz boje u boju. Formula mu je malo redja i potrebno ga je mazati u tri tanja sloja i pustiti da se svaki sloj dobro osuši da ne bi došlo do povlačenja laka. Vredi odvojiti malo vremena za njega jer je stvarno jedinstven. Može se naneti i preko baze u boji i time skratiti proces mazanja slojeva.



  


Lepota ovakvih lakova najviše dolazi do izražaja pri oblačnom vremenu bez sunca jer je tada i najvidljiviji multihrom efekat. Na svim fotografijama imam tri sloja laka bez nadlaka. 
China Glaze lakove možete kupiti kod brojnih distributera Alexandar cosmetics-a širom Srbije a gde se nalaze možete pogledati OVDE. Cena im je 387 rsd za 14 ml laka. 

Da li vam se dopada?

PozZz

Marry

13 коментара :

  1. Dopada mi se, samo je malo svetliji nego što sam očekivala. :) Meni se i na suncu baš dopada, ne vidi se multihrom, ali sija kao lud.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ocekivala vidljiviju ljubicastu boju. I meni je lep na suncu al u hladu mi je ipak lepsi. :)

      Избриши
  2. Zanimljiv je, ali mi smeta ta obojena baza.

    ОдговориИзбриши
  3. Pravi kameleon, nijanse u kojima se preliva idealne su za jesen. Dovoljno je prozracan da bi mogao lepo da izgleda i u jednom sloju preko laka u boji.

    ОдговориИзбриши
  4. looks wonderful with so many different shades on it- I like it very much :)

    ОдговориИзбриши
  5. Meni je ovaj lak divan i opraštam mu retku formulu.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман24. 10. 2014. 01:11:00

    boja je stvarno lijepa, neodređena, zavodljiva :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман25. 10. 2014. 13:10:00

    Nice nail polish :)
    http://rebekalifesryl.blogspot.sk/

    ОдговориИзбриши