26. 2. 2014.

Swarovski flat-back peridot crystal nail art

Vreme je za još jedan nail art. :)




Pre izvesnog vremena sam sa www.bornprettystore.com dobila neke zanimljive stvarčice na recenziju za nail art koje sam sama izabrala a medju njima su bili i ovi Swarovski kristali u Peridot boji. Ovim kristalima sam se baš radovala i mogu da kažem da su u potpunosti ispunili moja očekivanja. Za razliku od većine cirkona za nokte koji se mogu kupiti po raznim specijalizovanim  radnjama ovi cirkoni nisu plastični već kristalni. Sečeni su veoma precizno (imaju 14 faseta) i savršeno prelamaju svetlost.
Kao podlogu za ovaj manikir sam koristila Essence lakove iz ograničene kolekcije Floral Grunge i to mint Grunge me tender i skoro crni Black to the roots. Oba laka su mat završnice ali sam im ja ovaj put dodala Aura Jelly brzosušeći nadlak. Za pečatiranje sam koristila Black to the roots i Seche May be modest i pločicu iz Alexandar cosmetics-a koju možete videti OVDE.  Kristale sam zalepila super lepkom obzirom da su dosta veliki (2,3-2,4mm). Super su se držali dva dana a treći su već počeli da otpadaju što je za mene uspeh jer mi ništa na noktima ne stoji dugo.






Lakovi iz Floral Grunge kolekcije se još uvek po negde mogu naći u Liliju i DM-u na policama sa sniženim proizvodima. Ja sam ih kupila čim se pojavila kolekcija a Black to the roots sam prvi put iskoristila za ovaj manikir što je stvarno šteta jer je lak divan.
Ako vam se dopadaju ovi kristali možete ih naručiti sa Born pretty store-a OVDE uz 10% popusta ako unesete moj kupon kod MJH10 a poštarina je besplatna za sve zemlje.

Da li vam se dopada moj crno - mint manikir?

PozZz

Marry

25 коментара :

  1. Lepa je ova pločica, a manikir još lepši. Nisam probala stakliće (imam samo plastiku), ali ne sumnjam da izgledaju mnogo bolje od plastičnih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Cajo! Pecatiranje na domalom prstu mi bas nije uspelo zbog zakrivljenosti mojih noktiju i brzog susenja motiva al nema veze. Ni ovako ne izgleda lose. Staklici su fenomenalni. Samo nek se sija. :D

      Избриши
  2. Анониман27. 2. 2014. 09:18:00

    Stvarno odlicno radis nail art. Imas preciznu ruku :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Trudim se mada mi ovaj put nije bas uspelo kako je trebalo al nema veze. :)

      Избриши
  3. Pravo malo umetnicko delo na noktima <3 Svidja mi se :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман28. 2. 2014. 15:00:00

    So pretty! This mani is screaming "spring" ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Kod tebe nail art uvek izgleda skupo, a to je jako retko. Ni ovaj nije izuzetak. Bravo!

    ОдговориИзбриши
  6. This model looks great and your nails are so beautiful :)

    ОдговориИзбриши
  7. Kada ga ti odradiš-boljeg nema! Svaka čast!

    ОдговориИзбриши