13. 10. 2013.

XXII. Sajam kozmetike Dodir Pariza iz mog ugla

Juče je počeo Sajam kozmetike koji traje još danas. Pošto sam prethodni koji se održao u aprilu preskočila na ovaj sam naravno morala da odem. Veoma volim sajamsku atmosveru a oni koji me dobro poznaju znaju kako me je teško izbaciti iz parfimerije. Zato sam i ovaj put kao i obično išla sama. Uspela sam da zaboravim foto aparat pa su zato fotografije sa sajma lošijeg kvaliteta i nema ih mnogo.


Moram prvo da pohvalim organizatore koju su se konačno setili da ispred samog ulaza u halu u kojoj se održavao sajam postave nekoliko biletarnica tako da redova uopšte nije bilo (bar oko 10 sati kada sam ja došla). 
Moja prva destinacija je bila OPI štand. Veoma me je zanimalo šta se to krije u korpicama na sniženju po ceni od 500 rsd. U prvom pohodu sam srela jednu dragu lakoholičarku sa foruma pa sam zajedno sa njom prebirala. Na kraju sam se odlučila za Live and let die. Kupila sam i odavno željeni Eurso Euro i limitiranog teksturca iz San Francisco kolekcije Alcatraz Rocks


Svratila sam i do Ultrasun-a da bacim pogled i na Zojice. Na žalost nisu nam još stigle nove kolekcije a nadamo se da će to biti uskoro. Tu sam uslikala prelepu dekoraciju sa Zoya lakovima. 


Strogo sam se rukovodila spiskom pa je moja sledeća stanica bila Nail line  Subotička firma koja je nekad bila glavni uvoznik Essie lakova za Srbiju. Izbor Essie lakova im je još uvek odličan pa kome ne smeta nešto tanja četkica nek požuri jer su im cene znatno povoljnije nego u parfimerijama.
Oni su glavni uvoznici za Konad koji je veoma poznat u svetu nail art-a. Kod njih sam kupila dve pločice po ceni od čini mi se 395 rsd (rekla bih tačan iznos al sam zaista zaboravila), nekoliko turpija za nokte, jednu keramičku za pedikir i lak za pečate. 


Na kraju sam obišla i Alexandar cosmetics koji kao i svake godine imaju najveći izložbeni prostor. Iskrena da budem nisam smela mnogo da gledam šta sve ima u ponudi jer bi se verovatno izgubila u moru proizvoda. Držala sam se China Glaze polica. Kupila sam tri laka - Water you waiting for iz Worlds away kolekcije i dva iz novogodišnje kolekcije za 2013 god.Happy HoliGlaze There's snow one like you i All wrapped up. 


U moju korpu je uletela i jedna Amika maska za kosu posle veoma lepe prezentacije ovog proizvoda od strane ljubaznog radnika A.Cosmetics-a. 
Veoma su me obradovali uvozom predivnih China Glaze novogodišnjih i Ombre setova kao i seta lakova Pink of me (povodom  borbe protiv raka dojke).Evo i nekih fotografija. 













Kada sam obavila kupovinu srela sam na OPI štandu grupicu dragih blogerki i lakoholičarki sa foruma. Neke sam znala od ranije a neke sam prvi put srela i veoma mi je drago što sam ih upoznala. Jedva čekam da čujem i njihove utiske sa Sajma.
Bilo je tu još mnogo učesnika koje vredi pomenuti a neki od njih su svakako Trind koji polako ali sigurno osvajaju svet svojim fenomenalnim proizvodima za negu noktiju. Jako mi je krivo što nisam ovaj put mogla da kupim ništa od njihovih proizvoda al svakako planiram na sledećem Sajmu ako ne pre. 
Veliku pažnju mi je privukao i brend Morgan Taylor  koji ima veoma interesantnu ponudu lakova za nokte. Šteta što nisu uvezli Under the stars na koji sam se baš bila nameračila. 
Na kraju vam moram pokazati preslatke nalepnice koje sam kupila na štandu Mystic nails. Skroz su u duhu mog godišnjeg odmora. 


Da li ste posetili Sajam kozmetike? Kakvi su vaši utisci?


PozZz 

Marry

26 коментара :

  1. Jako mi je drago sto smo se srele ;) U onoj sajamskoj euforiji sve smo bile nesto uzurbane i isgubljene u trazenju zeljenih stvari, tako da mi je zao sto nismo mogle malo da se druzimo (citaj popijemo kafu).

    Kupila si taj China Glaze white texture lakic ;) Vrtela sam se oko njega i shvatila da imam slicne sljokice koje on sadrzi u sebi, ali sad se kajem sto ga nisam kupila. Bilo mi je jako cudno sto u ekspanziji texture lakova na trzistu niko nije izbacio beli, cisto mat beli lak. Sad se kajem sto ga ipak nisam kupila .
    Jedva cekam da vidim kako izgleda na tvojim nokticima ;*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje! :* Bice prilike za druzenje. Moramo uskoro nesto organizovati. ;)
      Kupila sam beli teksturni bas zato sto sam procitala gomilu negativnih recenzija. Meni se svakako dopao na rozetni u Alexandru. Izgleda bas kao sneg sa pahuljicama. Nadam se da ce mi se svideti i na noktima. Za sad ce da stane u red za blog post jer imam jos mnogo lakova koji cekaju recenzije. ;)

      Избриши
  2. Nisam otišla ovog puta, zaključila sam da mi je trenutno ipak pametnije da potrošim pare na druge stvari. Divne si lakove izabrala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Svi su slicni, jel da?! :D I ja da sam malo bolje razmislila dosla bi do istog zakljucka kao i ti.

      Избриши
  3. Novogodisnji China Glae lakovi su divni,nadam se da ce ih biti u Kiviju :)

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo mi je drago što smo uspele onako slatko da se ispričamo.
    Kako ti se čine one dve turpije koje nisi otpakovala juče?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni takodje! :*
      Polir blok je odlican koliko sam mogla da procenim pipajuci ga a za malo da ga ne kupim. Ona zelena polirajuca je isto odlicna. Sa druge strane se nalazi najfiniji skoro neprimetan polirajuci sloj. Bas sam zadovoljna. ;)

      Избриши
  5. Jao kako je sve leeepo <3 China Glaze lakove jos nisam probala, i ne znam sta cekam. :))

    ОдговориИзбриши
  6. DIvne si lakice odabrala! :) Bar da nisam bolesna... Srele bi se tamo... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! :* Bas sam mislila na tebe kad sam bila na Nail line-ovom standu. ;)

      Избриши
    2. Hahaha, bar je neko mislio na mene dok je bio na sajmu! Hvala ti <3 Ulepsala si mi vece :)

      Избриши
  7. Meni je tako drago sto sam te upoznala, kao i jos par devojaka iz blogosfere koje sam taj dan upoznala. Divno divno divno! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni takodje! :) Uopste se nisam nadala. Nadam se da cemo upriliciti uskoro i neko druzenje. ;)

      Избриши
  8. Svašta si lepo kupila :)
    Ja ipak nisam otišla. Jedva sam čekala sajam i na kraju me je taaako mrzelo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :)
      Steta sto nisi isla jer je zaista bilo svega i svacega ovaj put. Ja sam isla sama pa sam srela dosta blogerki i lakoholicarki. ;)

      Избриши
  9. Анониман13. 10. 2013. 23:12:00

    Uuu bas si lepe stvarcice izabrala :)

    A CG setovi su me odusevili!! Predivno.. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :)
      CG setovi su toliko slatki da nemam reci. Bas su me prijatno iznenadili.

      Избриши
  10. Fenomenalan izvestaj! :) Zao mi je sto nisam karakter i sto ne mogu da se drzim spiska nego kao pomahnitala kupujem po sajmu. Zato je bolje da ne idem. :)) Odlicne slike i ulov sa sajma. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :)
      Neplanirano sam kupila masku za kosu, nalepnice i mozda dve turpije vise. ;) Jedva sam se suzdrzala.

      Избриши
  11. Анониман14. 10. 2013. 13:50:00

    Odlične slike sa sajma i woow za ulov! :)

    ОдговориИзбриши
  12. odlična kupovina, jedva čekam nalepnice!

    ОдговориИзбриши
  13. Prelepe stvarcice si kupila! <333
    Odusevljena sam :)

    Imam i ja sneg i All wrapped up :))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Bebi! :*
      Jedva cekam da vidim tvoje novitete!
      Al cemo da mazemo Sneg! Hehehe.

      Избриши