30. 10. 2017.

OPI Feel the Chemis-tree



Na  ovogodišnjem jesenjem Sajmu kozmetike Dodir Pariza smo imali priliku da medju prvima u Evropi vidimo prazničnu kolekciju za 2017 godinu OPI XOXO. Kolekcija se sastoji od 12 lakova a većinu čine šimeri (sedefasti lakovi) kako i priliči prazničnoj kolekciji. Pošto je Beograd uveliko okićen za predstojeće praznike (neverovatno ali istinito) onda nam je ova kolekcija stigla u pravi čas. 



Moj favorit iz ove kolekcije kao i utešna nagrada (jer nisam pronašla OPI Turn On The Northern Lights) je Feel the Chemis-tree. Ovo je veoma raskošan ljubičasti lak indigo osnove, prepun roze sedefa koji se preliva po malo na zlatno i zeleno u zavisnosti od ugla posmatranja. U prvom sloju je nešto redji ali se drugim slojem postiže puna pokrivenost. Lako se maže i brzo suši. Ne boji nokte (mada ja uvek mažem prvo bazni lak). 







Ako vam se čini da ste ovaj lak već negde videli to je zato što je 99% isti kao Zoya Yasmeen što možete videti na slici ispod. Rekla bih da je pola tona svetliji i da mu je sedef malo živahniji ali verujem da bi većini ova dva laka na noktima bila potpuno ista.


OPI XOXO kolekkciju možete pronaći u Priminim apotekama kao i kod brojnih distributera po ceni od oko 1200-1300 rsd/15ml. Moj primerak sam kupila na Sajmu kozmetike za 900 rsd što je odlična ušteda. 
Imate li favorite iz ovogodišmje praznične kolekcije? 

PozZz

Marry

2 коментара :