16. 2. 2017.

Matching manicures - Studs



Stigli smo i do nitni. U jednom periodu su bile dosta popularne pa sam ih nakupovala dosta ali kako je moja nokatna ploča veoma zakrivljena mali broj nitni mi odgovara. 
Inspiracija za ovaj manikir mi je bila moja karirana košulja ( u stvari to je tartan šara a ne karo ). Tekstilni motiv je upadljiviji od nitni i dominira ali nitne su tu da uokvire ovaj manikir. 
Na tri nokta sam mazala teget lak China Glaze One track mind a za ostale nokte sam napravila "nalepnice". Na parče debljeg najlona (tako to radimo mi koji nemamo podlogu za nail art) namazala sam jedan sloj crvenog laka Seche Signature. Kada se lak osušio pečatirala sam motiv tartan šare sa MoYou nails 401 četvrtaste pločice prvo žutim lakom Kiko 279 a zatim sa One track mind. Nalepnice sam premazala brzosušećim lakom Poshe. Kad su se dobro osušile odlepila sam ih sa kese i zalepila na nokte. Na kraju sam sve nokte premazala matirajućim nadlakom China Glaze Matte Magic i zalepila zlatne nitne.





Pogledajte šta su ostale devojke spremile ove nedelje:



PozZz

Marry

3 коментара :

  1. very impressive

    check my blog as im giving a give away of i phone 7 and all u need to do is to comment and folow and this friday the winnwr would be announsed

    blog link :twilightxgleam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши