15. 11. 2016.

V manicure II




Moje oduševljenje MoYou London Holy shapes 03 pločicom za pečatiranje se ne smanjuje od kad sam je kupila. Često je koristim i definitivno mi je jedna od najdražih koje imam. Evo je u glavnoj ulozi u još jednom zanimljivom manikiru. 
Ne znam da li će i vas ovaj manikir asocirati na svemir ali je meni to bila prva pomisao kad sam ga kreirala. Skroz je futuristički i svemirski i mogu da ga zamislim na noktima nekih SF junakinja. 


Na mali nokat, palac i kažiprst sam mazala sivi holografki lak Sephora Shimmery dark grey iz neke od Seforinih limitiranih kolekcija. Na ostale nokte sam mazala svetlo ljubičasti holografski lak Catrice Dirty berry. Zatim sam preko njega dok je još bio vlažan (kakva greška) mestimično nanela malo Sephora Arty pois crnog laka koji ima efekat razlivene nafte u vodi pa preko svega toga tanak sloj ILNP Mega (x)
Na red je došlo i pečatiranje. Koristila sam precrtani V motiv koji sam pečatirala belim pečatnim lakom uz pomoć providnog pečata. Negde sam nanela ceo motiv dok sam ga negde pečatirala delimično. 




Lakove koje sam koristila za ovaj manikir na žalost ne možete nigde kupiti (sem ILNP)  ali zato možete kupiti ovu MoYou London pločicu u Alexandar cosmetics radnjama širom regiona po ceni od oko 990 rsd (koliko košta na njihovom sajtu). Spisak distributera možete pogledati OVDE.

Meni se veoma dopada kako je ispao ovaj manikir i sigurno ću ga ponoviti uskoro. 
Kako vam se čini?

PozZz

Marry

5 коментара :