19. 10. 2016.

China Glaze Teen Spirit (Rebel collection 2016)


Jedini lak koji je sa mnom pošao sa Sajma kozmetike (ne računam više nego neophodni matirajući nadlak) je China Glaze Teen Spirit. 
Deo je ovogodišnje jesenje kolekcije China Glaze Rebel collection 2016 koja se sastoji od 12 lakova različitih boja i finiša. Čine je veoma svetle i pastelne boje kao i tamne buntovne nijanse. Nazivi lakova su inspirisani nazivima pesama od Nirvane do Fergi kao i kultnim filmovima i serijama  devedesetih. Moji favoriti su definitivno mat plavi Combat Blue, biserno plavi Pearl Jammin , i naravno Teen Spirit. 
Iako na prvi pogled deluje kao crni lak sa šljokicama uopšte nije crn. Ovo je veoma taman - zacrnjen ljubičasti lak ispunjen sitnim plavo - ljubičastim šljokicama koje ovom laku daju dubinu. Vrlo je tečan i pigmentovan pa treba pažljivo ukloniti višak laka sa četkice kako ne bi dospeo do kože. Dva tanja sloja su sasvim dovoljna za punu boju na noktima. Brzo se suši. Nadlak mu je neophodan da bi lak zasijao u svom punom sjaju. Lako se uklanja sa noktiju i ne boji ih. Nosila sam ga danima i mislim da će biti moj China Glaze favorit ove jeseni a i zime. 





China Glaze lakove možete pronaći kod ovlašćenih distributera Alexandar cosmetics-a u zemlji i u regionu. Spisak možete pogledati OVDE. Ja ih najčešće kupujem u Beocosmetics-u. Cena ovog laka je 498 rsd za 14 ml. 

Imate li favorita iz Rebel kolekcije?

PozZz

Marry

4 коментара :