9. 10. 2016.

28. Sajam kozmetike Dodir Pariza




Ovog vikenda 10. i 11. oktobra se održava Sajam kozmetike Dodir Pariza. Sajam je prvenstveno namenjen profesionalcima pa tek onda nama ljubiteljima kozmetike. 
Kao i obicno išla sam na otvaranje da bi izbegla gužvu.



Prva stanica mi je bila OPI štand i tu sam malo prekopala korpice sa lakovima na sniženju. 
Sniženi lakovi koštaju 500 rsd a medju njima se mogao naći i čuveni My private jet. Stigle su nam nove kolekcije - Washington DC i Hello Kitty
Lakove iz ovih kolekcija kao i ostale koji nisu na sniženju možete kupiti po sajamskoj ceni od 900 rsd. 


Veoma me je obradovala činjenica da se uvoznik Moda kozmetike Ilona 97 ovaj put zaista potrudio da nam predstavi ovaj brend na najbolji način. 
Izložbeni prostor im je dosta veliki i pregledan pa verujem da će ove godine privući mnoge posetioce. Neki od vas su možda vec čuli za njihove fantastične sedefaste senke
a ja sam se sad i uverila koliko su dobre. Cena im je i više nego pristupačna. Za samo  280 rsd se dobije 4g proizvoda što je 3 puta više od recimo Nyx Prismatic ili Urban Decay Moondust. 






Pored sedefastih senki u ponudi imaju i mat koje koštaju 250 rsd. U ponudi imaju i 3 ogromne palete od 12 boja raznih kombinacija. Rekla bi da su senke u paletama iste po veličini kao mono senke.
Palete koštaju 1900 rsd što je i više nego povoljno kad se uzme u obzir gramaža. Pored senki Moda kozmetika u svojoj ponudi ima i kompletnu dekorativnu kozmetiku. 




Tu je i ogroman izbor lakova za nokte. Meni su se najviše dopali lakovi iz linije Gel effect nail polish. Više informacija o tome gde se u Srbiji može kupiti Moda kozmetika dodaću od ponedeljka. 


Aleksandar cosmetics je nezaobilazna i priznajem moja omiljena stanica na celom Sajmu kozmetike. Kako i ne bi bila kad je to kuća mog najdražeg brenda lakova za nokte China Glaze
Za kupovinu preko 1500 rsd odobravaju popust od 5%, preko 5000 rsd 10% a preko 10,000 rsd 12%. 
Moram da ih pohvalim jer zaista uvek medju prvima imamo priliku da vidimo nove China Glaze kolekcije. Stigle su nam jesenja kolekcija Rebel i zimska Seas and Greetings
Novogodišnja kolekcija je daleko lepša nego na slikama sa interneta i sigurno ce neki od lakova postati deo i moje kolekcije. 







Dosta lakova je na sniženju 349 rsd i oni se nalaze na posebnoj polici. Prvi put sam imala priliku da pogledam i hibridne lakove Everglaze. Ima baš lepih nijansi a cena im je pristojna - 695 rsd. 



Pored lakova ove godine najlepši deo hale zauzimaju police sa MoYou London pločicama za pečatiranje. Cena jedne pločice je 990 rsd a u ponudi postoje još i lakovi za pečatiranje, razne vrste pečata i grebača. 








Nisam zaobišla ni Nyx-ov štand kao i ultra popularne Lip Lingerie tecne mat ruževe. Veoma su mi zanimljivi bili i Cosmic metals tecni kremasti  ruževi ludih boja. 


Ultrasun još uvek prodaje Zoya lakove po 495 rsd i nadamo se da ce uskoro uvoziti nove kolekcije. 
Oni su i uvoznici brenda City Color pa ovaj put nisam propustila da kupim njihov fantastican crni lajner koji se više ne proizvodi i nema ga na City Color sajtu po ceni od ~340 rsd. 


Stigla je i nova kolekcija CND Vinylux lakova u Unitech a oni se mogu kupiti po ceni od 781 rsd.




CND Vinylux jesenja kolekcija
 Prvi put se na sajmu našao i novi italijanski brend Glossip Milano. Mene dosta podsecaju na Kiko a takodje ne zaostaju ni za kvalitetom. 
Njhovi tečni mat ruževi su jedni od najboljih na tržištu i ako budete u prilici obavezno ih isprobajte. Za sada imaju dva prodajna mesta u Beogradu - u Merkator centru (u prizemlju pored Pošte) i u Čika Ljubinoj ulici.
Često imaju besplatne školice šminkanja i uvek možete pitati devojke sve što vas zanima. 






Martinović kozmetika je domaći proizvodjač dekorativne kozmetike koji se na tržištu nalazi već više od dvadeset godina. 
Još u srednjoj školi sad vec dalekih devedesetih godina sam se susrela sa ovim brendom i drago mi je što još uvek traju. 
Nadam se da će u buducnosti malo uložiti u kvalitet i dizajn ambalaže jer je šteta da tako kvalitetni proizvodi nemaju privlačniji izgled. 
Senke su mi ovog puta veoma privukle pažnju jer sam toliko čitala o njima. Imaju veoma lepu paletu sedefastih senki i nadam se da će ubaciti u ponudu više onih sa mat završnicom.
Cena jedne senke je 300 rsd.





Kryolan je brend sa kojim se prvi put susrećem. Imaju odličnu paletu boja, posebno onih veselih i to me je baš obradovalo. Senke su fantasticno pigmentovane a cena im je oko 680 rsd po komadu.






Mystic nails u ponudi ima tečni lateks po ceni od 580 rsd za 13 ml dok se kod Pronails slican proizvod prodaje po ceni od 395 rsd. 



Moj skroman sajamski ulov možete videti na fotografiji dole. 

China Glaze Teen spirit (Rebel collection),  Nyx Lip lingerie Push up, Moda I shine eyeshadow  315 i 306, China Glaze Matte Magic, City Color Precision liner
Ovo je samo mali deo ovogodišnje sajamske ponude koji je meni bio najinteresantniji. Možete ga posetiti danas od 10 do 20h u Hali 2 Beogradskog sajma. Cena ulaznice je 350 rsd.
Kratke video zapise sa sajma možete pogledati na mom Instagram profilu @Marrysraveland.

Da li planirate da idete na Sajam kozmetike ili ste već bili?

PozZz

Marry

8 коментара :

  1. Moda i Martinovic senke deluju vrh! Mnogo lepih proizvoda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista su odlicne i jedne i druge! :)
      Moram kupiti neku Martnovic senku kad me put odnese do njihove radnje. ;)

      Избриши
  2. Bilo je dobro. I veoma ljubičasto. I pomalo zeleno. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Najzad tečnih lateksa i kod nas, valjalo bi ih probati. Jedva čekam da vidim CG Teen Spirit. :)

    ОдговориИзбриши
  4. fine fotke... meni se čini da bih umrla kad bih se od sveg tog blaga morala odličit tek za par stvarčica ;)

    ОдговориИзбриши