15. 11. 2015.

Matching manicures - Water marble

Tema ove nedelje na uskladjenim manikirima je - water marble (lakiranje noktiju uz pomoć vode). Verovatno većina već zna šta je water marble pa neću detaljno opisivati postupak. 
Uvek ističem da je za ovu tehniku neophodno da voda bude sobne temperature po mogućstvu destilovana ili prečišćena. Lakovi moraju biti dobro pigmentovani i tečni. Brend lakova nije bitan. Meni su se najbolje pokazali China Glaze, Essie, Flormar i Essence. Koji lakovi će se Vama najbolje pokazati morate otkriti sami. Kao i kod svakog nail art-a obratite pažnju na kombinovanje boja. 
Ovoj put sam za water marble koristila Essie lakove i to No more film, Naughty nautical i Truth or flare. Za podlogu sam namazala jedan sloj Essence wild white ways. Čini mi se da bi mnogo bolje bilo da sam ipak u tu svrhu mazala Truth or flare. 
Baš sam bila zadovoljna kako je ispalo dok nisam namazala nadlak. Prvih par sekundi je sve bilo u redu dok polako nadlak nije počeo da se suši i razgradjuje moj water marble. Rešila sam da ga malo nadogradim i ipak Vam pokažem. Tačkalicom sam dodala bele tufnice a delove cveta sam premazala slojem Max Factor Fantasy fire
Kako bi ipak manikir bio nosiviji water marble sam ostavila na dva nokta dok sam na ostale namazala No more film i Naughty nautical. 






Pogledajte šta su ostale devojke spremile ove nedelje - 



Da li Vam se dopadamoja kreacija?

PozZz

Marry

24 коментара :

  1. Pre minut -dva sam komentirala na postu World Of Happy Nails da je za mene osoba, koja ume da uradi uspesan watermarble, carobnjak. Ti si vec na nivou Dzedaja. Vrlo lepo izgleda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe. Hvala ti puno! :) Ovo bi bilo mnogo bolje da imam duge nokte. Onda bi lepo prenela dobar deo cveta. Ovako sam uspela da prenesem samo delic. :(

      Избриши
  2. Одговори
    1. Hvala, hvala! :D
      Pa nije bas odlcno, malo sam zamaskirala tufnicama i Fantasy fire-om al na kraju je sasvim korektno ispalo.

      Избриши
  3. Savršeno! Fantasy fire baš nekako upotpunjuje, a i razbija manikir. :)

    ОдговориИзбриши
  4. y u kill mi wit Fantasy Fire, y? :D
    Meni su nosive obe varijante manikure, ali ipak je ova nosivija nekako kod mene pobjedila. Nikako da se odmaknem od svojih početaka i akcent manikura da me je.... ;D U svakom slučaju odlično :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Mila! :)
      Fantasy fire je zaista divan mada moram da priznam da imam jos po neki lak na tu temu koji mi je lepsi. ;)

      Избриши
  5. Drago mi je što si našla trenutak da se priključiš jer od tebe uvek očekujem neki fantastičan WM i naravno da si nadmašila sva moja očekivanja. :)
    Bravissima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Cajo! :)
      Imala sam potpuno drugaciju ideju al dobro, to cu drugi put. Ovo mi je bilo nosivije.

      Избриши
  6. Mnogo mi se sviđa kako ti je ispala šara :) Mnogo sam patila za tim Fantasy Fire lakom, predivan je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je. :) I ja sam patila dok ga nisam dobila.
      Sad mi je mnogo lepsi Color Club The Uptown jer ima flejkije al FF je zgodniji za ovakve detalje.

      Избриши
  7. Meni svaki put padne vilica kada vidim tvoj manikir, a onda pročitam tekst pa vidim ''nije mi se dopalo ovo, ono''. Ne znam da li si perfekcionista, ili ne vidiš dobro. :D (šala naravno, savršeno je!!! <3 )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja jesam perfekcionista. :D Hvala ti! :*
      Manikir mi je bio super sve do momenta kad sam nanela nadlak.

      Избриши