30. 11. 2015.

Matching manicures - Lace



Ovonedeljna tema uskladjenih manikira je čipka (lace).
Veoma sam se radovala ovom manikiru jer sam ovog puta imala i čime da ga "napravim". Prvobitna zamisao mi je bila da manikir bude u beloj boji al kako mi je to trenutno bilo previše elegantno ipak sam se odlučila za meni blisku ljubičastu kombinaciju.
I ovaj put sam iskoristila motiv sa nove MoYou nails 401 pločice  na kojoj ima više čipkanih motiva. Jedva sam odabrala "šaru" jer su sve zaista lepe. Definitivno će uskoro i beli čipkani manikir doći na red.
Namazala sam crni lak Don Juan One coat OC 229 na mali nokat, srednji i kažiprst dok sam na ostale namazala ljubičasti Flormar 425. Zatim sam za motiv čipke iskoristila ljubičasti pečatni lak potpuno iste nijanse  Born Pretty staming polish 08 o kome sam pisala u prethodnom postu. Na kraju sam domali i nokat na palcu matirala sa Essence Matt top coat matirajućim nadlakom.




Obavezno pogledajte i manikire ostalih devojaka - 


Ja sam veoma zadovoljna ovim manikirom.

Šta vi kažete? 

Marry

11 коментара :

  1. vveoma lepo iygleda, a to sto je mat deluje nekako otmeno

    ОдговориИзбриши
  2. Kako divna nijansa. Manikir odlično izgleda. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan manikir! Mnogo mi se dopada ta nijansa ljubičaste, baš sam se iznenadila kad sam pročitala da nije isti lak u pitanju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Jovana. :) Da znas da sam se i ja iznenadila kad sam videla da je boja potpuno ista. Jedino sto sam se malo razocarala u kvalitet Flormara jer mi se zgulio sa vrhova bukvalno za dan. :(

      Избриши