19. 10. 2015.

China Glaze Dashboard dreamer



China Glaze Road trip 2015 je prolećna kolekcija koja se kod nas pojavila pre par meseci i to posle letnje. Imamo sreće što imamo odličnog uvoznika China Glaze lakova jer nam kolekcije zaista brzo stižu. Letnja kolekcija nam je stigla na proleće tako da svakako nismo bili na gubitku.
Ova kolekcija se sastoji od 12 svetlih prolećnih nijansi a meni su se njviše svideli najsvetliji sa diskretnim sedefom - Pack lightly, Wanderlust i Dashboard dreamer.

*www.chinaglaze.com
Dashboard dreamer je sedefasti  svetlo plavi lak ispunjen narandžasto-ružičastim sedefom. Na prvi pogled izgleda kao čista krema medjutim diskretan sedef se može videti pri jačem osvetljenju, posebno na veštačkom.  Redje je formule i zbog toga treba pažljivo ukloniti višak laka sa četkice pri mazanju da ne bi došlo do razlivanja. Može se mazati u tri tanja sloja (kao ja) ili u jednom tanjem i jednom debljem sloju. Sasvim solidnom brzinom se suši i ima visok sjaj. 




Na kraju sam morala malo i da ga ukrasim (po običaju). Pečatirala sam cvetni motiv sa velike Born Preety store pločice BPL-014 i to uz pomoć tamno ljubičastog laka -  China Glaze VIII. Motiv sam popunila sa neon ljubičastim China Glaze Violet-vibes o kome sam pisala OVDE. Dodala sam šljokice i na kraju sam sve matirala jednim slojem Essence Matt top coat - matirajućim nadlakom. 



China Glaze lakove možete pronaći širom Srbije (i regiona) putem brojnih distributera Alexandar cosmetics-a  po ceni od 498 rsd za 14 ml. 
Da li Vam se dopada? 

PozZz

Marry

18 коментара :

  1. Baš ti lepo lak stoji, a pečatiranje je savršeno. :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Pečatiranje je odlično, a sam lak prilično zanimljiv zbog tog sjaja koji ima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Cajo! :) Lak mi se mnogo dopada. Nosila sam ga dva puta u roku od dve nedelje i to govori sve. ;)

      Избриши
  3. Predivan je, baš toj nijansi odlično stoji taj shimmer :) Nekako sam propustila celu tu CG kolekciju... Moraću da ispravim to :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Bas sam juce pricala kako od brendova koje mozemo naci kod nas samo China Glaze zna da napravi nesto novo i drugacije od drugih.

      Избриши
  4. Анониман21. 10. 2015. 18:33:00

    Love the base color and your manicure! <3

    ОдговориИзбриши
  5. lak je savršen a pečatiranje je baš čučnulo!

    ОдговориИзбриши
  6. Predobro izgleda lak, a kombinacija sa pecatiranjem je odlicna. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Одговори
    1. Hvala puno Katarina! :) Ne pamtim kad me je neki lak ovako odusevio u poslednje vreme.

      Избриши
  8. krasan lak, ne znam kako mi nije upao u oko i ranije :D
    i pečatiranje mi je super :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Preporucujem ga svim ljubiteljkama pastelnih boja. Obozavam ga. ;)

      Избриши