6. 5. 2015.

Matching manicures - Skitlette


Skitlette se ponovo našao na meti uskladjenih manikira. Ovaj način ukrašavanja noktiju je veoma popularan. Ja ga posebno volim jer postoji bezbroj kombinacija koje mogu da se izvedu bez ponavljanja manikira. Potrebno je samo malo mašte i naravno puno lakova za nokte.
Na mali nokat i kažiprst sam mazala tamno plavi lak  China Glaze One track mind o kome sam pisala u OVOM postu. Za srednji i domali nokat sam koristila China Glaze Liquid crystal  iz kolekcije Prismatic chroma glitters koja se pojavila početkom 2012 godine. Takodje sam ga iskoristila i za tufnice preko tamno plavog laka koje sam nanela tačkalicom. Na palac sam namazala China Glaze Sea sprey svetli plavo-sivi lak.
Manikir sam upotpunila pečatiranjem i to pločicom sa Born Pretty Store-a BP-29. Žao mi je što se motivi ne vide najbolje iako je pečatiranje bilo prilično uspešno. Za sve je krivo jako sunce.




Na svim  noktima imam po dva sloja laka i jedan sloj Poshe brzosušećeg nadlaka. Sve fotografije su uslikane direktno na suncu.
China Glaze lakove koje sam koristila u ovom manikiru možete pronaći u Alexandar cosmetics radnjama kao i kod njihovih distributera. Cena ovih lakova je 498 rsd/15ml.
Obavezno pogledajte manikire i ostalih devojaka koje su učestvovale ove nedelje -


PozZz

Marry


17 коментара :

  1. Prelijepo izgledaju :) Svidja mi se ovaj One track mind :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :) OTM je savrsen. Djup je za Essie Style cartel ili je SC djup za OTM. :D

      Избриши
  2. Super je ispalo. Ne zna se koji je lak lepši. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Predobro izgleda! Jedna od top Skitlette manikura koje sam vidjela danas! ;)

    ОдговориИзбриши