22. 5. 2015.

IBD Gala-vant



Iako lakove mažem prema sopstvenom nahodjenju i ne delim ih sezonalno mogu da kažem da je pojavom lepog vremena zvanično otvorena sezona neonaca. Sećam već davnih devedesetih kada su se pojavili prvi neon lakovi i jedva sam čekala da kupim neki. Bio je to marker zeleni Lori Anne  (naravno da je bio zelen i to u boji kose Kita Flinta) i obožavala sam ga. 
Danas na našem tržištu najveći i najbolji izbor neon boja ima brend China Glaze ali ovaj put malo pažnje posvećujem bratskom brendu IBD. 
IBD Gala-vant je narandžasti neonac sa primesama roze boje. Da je potpuno narandžast mislim da mi ne bi bio interesantan. Krečaste je formule kao i većina neonaca. Ima znatno bolju formulu od čuvenog China Glaze Flip flop fantasy.  Četkica ovog laka je fantastična. Ravno je sečena i po malo podseća na OPI četkicu s tim što je jedno 20% uža što meni savršeno odgovara. Za puno pokrivanje dovoljna su dva sloja i to jedan tanji i jedan deblji. Lak se brzo suši i ima polu-mat završnicu. Postojanost mu je za jednog neonca odlična. Nosila sam ga tri puna dana a četvrtog dana sam ga skinula jer je polako počeo da se krza. Nokte sam fotografisala tek posle jednog radnog dana i možete videti da je lak ostao neoštećen. 






Ova boja veoma ističe ten pa su moje blago preplanule šake izgledale dosta tamnije kada sam ga nosila na noktima.
Ovakve nijanse je vrlo teško "uhvatiti" pa možda boja na fotografijama nije baš 100% verna. Na svim fotografijama imam dva sloja laka i jedan sloj Poshe brzosušećeg nadlaka. 
IBD lakove možete pronaći na policama Alexandar cosmetics-a a možda i kod njihovih brojnih distributera širom regiona. Spisak prodajnih mesta - distributera možete pogledati OVDE
Moj primerak sam kupila u Beo Cosmetics-u na Novom Beogradu, Klare Cetkin 14/5.
Cena ovog laka je 387 rsd/14 ml.

Da li bi ste nosili ovu boju na noktima?

PozZz

Marry

19 коментара :

  1. Kako dobro izgleda, baš mi se sviđa. Nedavno sam bacila oko na neki IBD poput ovog, možda je baš to taj. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Hvala! :) Moguce da je ovaj posto mi se cini da IBD nema nista slicno sem ovog.

      Избриши
  2. Stoji ti odlicno! Bas se tesko slika, i ja sam imala muke sa njim :)
    Blah

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga! :*
      Kad sam ga namazala nije bilo sanse da ga uslikam ni priblizno realno pa sam morala da ga fotkam ponovo sutradan.

      Избриши
  3. Kako ti dobro stoji ova boja...odusevljena sam <3 Mislim da niko kako ti ne ume da "ubode" nijansu koja odgovara tenu ;)

    Nisam do sad probala IBD lakove, nemam pojma iz kog razloga...moracu da pogledam, imaju sigurno nesto interesantno i za mene ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Maro! :*
      Ovo je moj prvi susret sa IBD lakovima i definitivno nece biti poslednji. Znam da sigurno imaju i nesto za tebe pa baci pogled kad sledeci put budes svracala do Beo cosmetics-a. ;) Cena im je sasvm korektna a imaju mnogo bolju cetkicu od CG i Seche lakova.

      Избриши
  4. Neonci čak i bledima stvaraju iluziju preplanule kože. Ovaj ti divno stoji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Cajo! :) Znaci svako ko zeli instant preplanule sake pravac po neonce. ;)

      Избриши
  5. Joj kako mi je lijep na tvojim noktima, iako nemam i ne nosim neonce, sad ga zelim :D

    ОдговориИзбриши