23. 7. 2014.

China Glaze Flying dragon (neon)




U moru China Glaze neonaca jedan je odavno privukao moju pažnju a ja sam ga dobila na poklon za rodjendan od moje drage Dace.
U pitanju je lak iz sad već davne 2008 godine. Pripada kolekciji Ink collection koja se sastoji iz 12 boja : Blue sparrow, Flying dragon, Rose among thorns, Sacred heart, Japanese koi, Celtic sun, Purple panic, Pink voltage, Shocking pink, Turned up turquoise, In the lime light, Orange knockout. Čini mi se da je retko koja China Glaze kolekcija toliko popularna kao ova jer je većina ovih  lakova i danas vrlo tražena. Pored Flying dragon-a iz ove kolekcije imam još i Turned up turquoise koji je jedan od nalepših i najkvalitetnijih neonaca u mojoj kolekciji i Purple panic.


Ovo je jedan neobičan neonac koji u sebi ima sitne plave i pink šljokice što baš i nije karakteristično za ovakve lakove. Boja mu je na samoj granici izmedju ljubičaste i magente. Formula mu je nešto redja i zahteva tri sloja. Moj primerak je malo ispario pa ga ja mažem u dva sloja mada vrlo oprezno da mi ne bi ostala prozirna mesta. Brzo se suši tako da samo mazanje slojeva ne predstavlja nikakav problem. Ima potpuno mat završnicu koja se meni uopšte ne dopada i zato uvek preko mažem nadlak. Ja ga nosim u proseku tri dana što je za jednog neonca sasvim dovoljno.




*u hladu

Evo jednog od razloga zašto ovaj lepotan nosi u zagradi neon oznaku - fenomenalno svetli pod uv svetlom.

*uv light

Jako mi se dopada kako izgleda sa nadlakom jer mu daje vlažan izgled što je retka pojava za ovaj tip laka. Sve fotografije su napravljene na suncu osim ako nije drugačije naznačeno. Imam dva sloja laka i jedan sloj nadlaka. 

Da li vam se dopada?

PozZz

Marry

11 коментара :

  1. Jao, jao, jao, zašto imam utisak da znam koju si UV lampu koristila? Ako sam u pravu, svaka ti čast na ideji.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ga volim u mat verziji. I pored malo lošijeg kvaliteta mi je jedan od omiljenih :)

    ОдговориИзбриши
  3. Oooooh Loving these!
    Following you now and will appreciate it if you can follow back and return the Love and Support!
    Cheers!
    Red Alice
    http://www.redalicerao.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман28. 7. 2014. 17:54:00

    Gorgeous nail polish! <3

    ОдговориИзбриши