29. 1. 2013.

China Glaze It's a trap-eze! vs. Golden Rose Jolly Jewels 115

                Evo jednog poredjenja koje mislim da će mnoge zanimati China Glaze It's Trap-eze! sa Golden Rose Jolly Jewels 115.
China Glaze It's Trap-eze! je deo Cirque du soleil kolekcije a Golden Rose Jolly Jewels 115 je deo poslednje kolekcije lakova koju je izbacila Golden Rose kozmetička kuća.




                Ovo poredjenje želim da napravim otkako sam kupila oba laka al ovih dana slabo ima sunca pa sam morala da ih slikam po veštackom svetlu.
Koliko god da se trudim da primetim razliku izmedju ova dva laka iskreno ja je ne vidim. Mozda je Golden Rose za mrvu belji ako sam uspela dobro da primetim.


Na ovoj slici je namazan samo jedan sloj laka i kao što se vidi na malom i srednjem noktu je Golden Rose a na domalom i kažiprstu je China Glaze.

                                          Ovo su dva sloja laka bez nadlaka.
                                              Da li primećujete razliku?

                 Nisam koristila ni jedan ni drugi lak tako da ne mogu da poredim kvalitet al mogu da kažem da je GR četkica znatno kraća i time je nezgodnija za upotrebu dok je CG četkica duža pa se lakše drži u ruci.
Ako se još uvek dvoumite možda će nekome u odabiru pomoći cena i pristupačnost samog proizvoda. Golden Rose košta oko 250 rsd ima 10.8ml i moze se naći u bolje snabdevenim parfimerijama dok China Glaze košta 387 rsd, ima 14ml i može se naći samo kod ovlašćenih distributera Aleksandar cosmetics.
                                           Šta vi kažete?
Pozz
Marry

30 коментара :

  1. Stvarno slični!
    Meni je ovaj lak kao bombona, presladak je i uvek ali uvek se oduševim njegovim slikama!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja isto. Moracu ovih dana da namazem CG. GR cu pokloniti sestricini koja je sva na tetku kad su lakovi u pitanju. ;) :D

      Избриши
  2. Meni su potpuno isti! Mozda GR ima malo vise srebrnih velikih sljoka. Imala sam GR, ali sam ga poklonila dalje, jer sam shvatila da tu bombonicu necu imati gde da nosim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ih dosta izucavala i na kraju sam dosla do zakljucka da su sljoke identicne a da je GR mrvicu belji. ;)

      Избриши
  3. hehe, prestigla si me, ja nikako da uradim poređenje :D i moj utisak je da je gr belji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Morala sam jer cu ovih dana da poklonim GR pa reko kad vec niko nije...ja cu. :P :)

      Избриши
  4. Meni deluju sasvim isto. Možda nije loše da napomeneš razliku u mililitraži.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29. 1. 2013. 11:14:00

    Sto se mene tice identicni su :) Ja licno ne bih nosila, al da biram izabrala bih GR jer, ko ce potrositi 14ml ovakvog laka :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao jeste velik al mene pocne da hvata panika kad vidim da se neki lak trosi.:/ Nekako mi je zao. :D

      Избриши
  6. O, pa oni su bas identicni! Vrlo korisno poredjenje, mada ja necu kupiti nijedan, jeste zanimljiv ali nije za moje nokte ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Ovo je skroz u mom fazonu. ;) Obozavam sljokice. Ovako nesto sam prizeljkivala odavno.

      Избриши
  7. Identicni su skorz po izgledu. Sad je pitanje kvaliteta - koliko traju na noktima, koji se lakse nanosi, itd. To je ono sto ce presuditi kod lakoholicarki prilikom kupovine. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uglavnom su se devojke zalile na kvalitet ovih GR lakova al meni je 110 iz iste kolekcije odlican. Niko se jos nije oglasio da kaze kakav je CG.

      Избриши
  8. Konacno neko da ih uporedi. Do sada su bila samo nagadjanja :)
    Ja imam GR iako nisam ljubitelj takvih lakova, ali neka se nadje :D

    ОдговориИзбриши
  9. Super poređenje, od početka se vidjelo da su mnogo slični, ali ih niko nije uporedio. Ja sam luda za ovakvim lakovima. : )

    ОдговориИзбриши
  10. Ja jos ne znam šta mislim o ovom laku. Tj da li mi se sviđa ili ne, ali sam kupila GR za svaki slucaj, da ne bude da mi posle fali. Što se četkica tiče, da nisi pomešala? Zar nije CG tanja od GR JJ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije. :) Bas je solidno debela. Kod onih GR RC je debela cetkica a kod JJ je obicna. :)

      Избриши
    2. Izvini onda :) Mazala sam već tri različita JJ a skroz sam zaboravila na cetkicu, nekako sam zbog oblika bocice pretpostavljala da imaju istu cetkicu kao RC :)

      Избриши
    3. Bas sam proverila. Ipak su slicne debljine cetkice CG i JJ. o.O Verovatno se CG lakse maze pa mi se zato ucinilo da ima deblju cetkicu a i sam poklopac je veci. ;) Ispravicu to.

      Избриши
  11. Анониман31. 1. 2013. 09:24:00

    Ha,pa samo jedan veliki pozdrav za tebe i za ovaj divan blog.Mislim da je puno nas koje bi volele da se "snalaze"sa lakovima bas ovako kao ti.Meni tvoja pomoc jako puno znaci,poslusam svaki tvoj savet i radujem se tvojim "nokticima"bas kao i ti :) .Svaka cast za blog i samo napred.

    ОдговориИзбриши
  12. veoma su slicni ali bih rekla da je GR belicastiji od CG

    oba mi se jako svidjaju i ne bih primetila razliku koji je koji da nije napisano :)

    ОдговориИзбриши
  13. Meni po slikama izgledaju isto i konacno negdje da vidim oba.Imam taj GR, i divan mi je, samo bez top coat-a je nula, one sljokice sipaju na sve strane. Dok recimo imam i 106 onaj sa sitnim sljokicama, taj se zalijepio ni jedna sljokica mi nije opala, znaci padaju im samo ti sa krupnim,a ja se zaletila i kupila i crveni sa crnim bobicama al ga jos nisam isprobala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam mazala 110 i to sa sendvic tehnikom i stajao mi je 5 dana na noktima dok se devojke masovno zale da im se sljustio isti dan. o.O Kod tih sa krupnim sljokama treba deblji sloj nadlaka da se ne bi skidale.

      Избриши
  14. Ja sam isprobala sestrin GR i trajao mi je,bez baze i nadlaka,3-4 dana na noktima,sljokice su spadale jer nije bilo top coat-a,tesko se skida...Mislim da bih ipak pre uzela CG,deluje mi kvalitetnije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam CG jos uvek mazala. Nikako da dodje na red. Sljokicave lakove skidaj uz pomoc folije. Boba je bas lepo objasnila. ;) http://coloursofmynails.blogspot.com/2013/02/how-to-remove-glitter-tutorial.html

      Избриши