27.06.2018.

Zoya Song


Jedan od najlepših plavih sedefastih lakova u mojoj kolekciji je Zoya Song. Ne znam zašto su baš to ime dali ovom laku ali mu u potpunosti odgovara. 
Deo je jesenje kolekcije Zoya Diva za sad već davnu 2012 godinu. Obzirom na to da se još uvek može naći u prodaji deo je stalne kolekcije. 

*Preuzeto sa www.zoya.com

Ovo je verovatno najgušća Zoja koju imam. Tamno plave je boje i to veoma intenzivne poput velikog plavetnila Sredozemnog mora. Toliko je pigmentovana da je jedan sloj dovoljan za punu pokrivenost mada sam ja mazala dva kako bih osigurala dubinu boje koju joj dalju sitne srebrne staklaste šljokice. Nema visok sjaj pa je poželjno dodati mu nadlak. On čini da sva lepota ovog laka dodje do izražaja. 
Možete ga pronaći u Ultrasun-u u Gandijevoj ulici ili u Golsvordijevoj a takodje se može naruciti i preko njihovog web sajta - OVDE
Ima 15 ml i košta 949 rsd. 

Volite li plave lakove?


PozZz

Marry

9 коментара :

 1. moja teorija zašto song: po river song iz doctor who, pa plava zbog tardisa. misilm, manje teorija više uvek pomislim na nju kad vidim ovaj lak plus tardis plava hahah
  divan lak u svakom slučaju

  ОдговориИзбриши
 2. Hello, very useful products you have share here, Thank You.
  Retinol Face Cream UK

  ОдговориИзбриши
 3. Merhaba.Siteniz oldukça hoş ve takip ettiklerim arasında.Zaman ayırıp yeni açtığım bloguma göz atıp takip ederseniz memnun olurum.Sağlıcakla Kalın.

  https://hepfragmanizle.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши