22. 1. 2017.

Matching manicures - Skittlette



Vreme je za uskladjene manikire. Ovonedeljna tema je skittlette - manikir kod koga je bitno da dva nokta budu isto nalakirana a ostala tri potpuno različito, ili dva puta po dva isto namazana i jedan da se razlikuje. Obično ovaj tip manikira uključuje nail art. Nešto više o ovoj vrsti manikira možete pročitati kod Marte sa bloga Chit Chat Nails OVDE.
Jedan od mojih starijih uskladjenih skittlette manikira možete pogledati OVDE

Na mali nokat i palac sam mazala China Glaze Dashboard dreamer  a preko njega šljokičavi China Glaze Make a spectacle. Na kažiprst sam mazala magnetni China Glaze Sparks will fly. Na preostala dva nokta radila sam obrnuto pečatiranje uz pomoć Born Pretty Store pločice za pečatiranje BP- L014. Motiv cveta sam uz pomoć crnog laka prenela na providni pečat. Zatim sam  direktno na pečatu bojila cvet sa China Glaze He is going in circles, China Glaze Sparks will fly i China Glaze Strap on your moon boots. Kada se lak malo prosušio motiv sam premazala slojem brzosušećeg nadlaka. Tako napravljenu "nalepnicu" zalepila sam na nokat preko kog sam namazala jedan sloj svetlo plavog laka. Kad je nalepnica lepo nalegla skinula sam višak laka i dodala sloj nadlaka i manikir je gotov. 


 

Za ovaj manikir je potrebno nešto više vremena za kreiranje nego kad je u pitanju standardno pečatiranje. Bez obzira na to veoma sam uživala u njegovoj izradi. Baš sam zadovoljna kako je ispao a nadam se da se i vama dopada. 

Obavezno pogledajte šta su  spremile ostale devojke ove nedelje:



PozZz

Marry

7 коментара :

  1. Odlično su ti ispali dekali. Izbor boja je savršen.

    ОдговориИзбриши
  2. Really liked the post! Very informative and interesting! Thank you!♥
    Also I suggest to his new post review on hairbrush rectifier.
    http://juliannelifeblog.blogspot.ru/2017/01/review-valori.html

    ОдговориИзбриши
  3. Kombinacija lakova je pun pogodak. Svaka čast za obrnuto pečatiranje.

    ОдговориИзбриши
  4. Definitivni favorit <3
    Krasan mi je što izbor boja što pečatiranje odnosno "naljepnice", ono baš baš <3

    ОдговориИзбриши