2. 9. 2016.

Oriflame The one Amethyst Rock



Sa ovom Oriflame linijom "dugotrajnih" lakova sam se srela prvi put pre godinu dana kada sam jedan lak dobila na poklon. Nije dočekao svojih 5 minuta na blogu a kako ga više nema u katalogu verovatno i neće. 
Ono što je karakteristično za ovu liniju lakova kako proizvodjač sam kaže je široka četkica koja omogućava lako i precizno nanošenje, gel tehnologija za lakše nanošenje i boja otporna na krzanje. 
Ovakav tip četkice meni ne odgovara jer je deblja nego što treba pa ne mogu  da procenim  da li sam nanela lak na ivicama. Poredila sam je sa Opi četkicom i možete videti da je šira, zaobljena i kraća. 


Oriflame The one Amethyst Rock je veoma taman ljubičasti lak gelaste formule ispunjen sitinim zlatnim ljuspicama koje ovom laku daju topao ton. Odlične je formule i lako se nanosi. Potrebna su mu dva sloja. Nema visok sjaj i nije gldak na dodir već se više oseća gumasta tekstura pod prstima. Suši se prosečnom brzinom. 




Čim sam ga videla podsetio me je na Opi DS Mystery a na slikama poredjenja možete videti da su prilično slični. Opi je malo tamniji, ljuspice su mu krupnije i ima ih više a puna boja se postiže već u prvom sloju. Oriflame je za nijansu svetliji, ljuspice su sitnije pa samim tim više i dominiraju, slabije je pigmentovan. Ako imate jedan od ova dva laka drugi vam definitivno ne treba iako se što se mene tiče vidno razlikuju. 


Na Oriflejmovom sajtu trenutna cena ovog laka je 499 rsd/8ml a povremeno se može naći i na sniženju. Ostale nijanse iz ove linije možete pogledati OVDE.

 da procenim


4 коментара :