14. 9. 2016.

Matching manicures - Inspired by Supernatural




Posle malo duže pauze nastavljamo sa uskladjenim manikirima. 
Ovonedeljna tema je inspirisana natprirodnim pojavama. Mislila sam da neću učestvovati ove nedelje ali sam ipak dobila ideju za ovaj manikir. 
Prvo mi je na pamet pao čuveni Diznilendov The Twilight Zone Tower of Terror  ali mi je to bilo previše komplikovano za izradu jer nemam odgovarajući pribor. 
Zatim sam se setila uvodne špice Zone sumraka i eto meni ideje.
Na sve nokte sam u dva sloja namazala crni lak Don Juan One coat OC229. Zatim sam na pečatima nacrtala vrata, sat i oko pa sam ih prenela na nokte kao nalepnice - dekale. Pošto nisam bila sigurna kako će mi ti mali motivi ispasti direktno na noktima bilo mi je mnogo lakše da ih prvo nacrtam na pečatima. Na žalost bila sam nestrpljiva pa mi se motiv oka rastegao i izobličio pri trasferu  jer se lak nije dovoljno osušio. Na dva nokta sam nanela motiv krugova sa MoYou nails 400 pločice. Belim pečatnim lakom i tankom četkicom sam proizvoljno  nanela tačkice pa sve nokte premazala brzosušećim nadlakom a zatim i jednim slojem  Essence Matte top coat matirajućeg laka. Kao da nije bilo dovoljno to što sam upropastila okce uspela sam da dokusurim taj nokat pa sam se trudila da se ne vidi mnogo na fotografijama. 




P.S. Ako budete u prilici da posetite Disneyland Paris a adrenalin je vaše srednje ime, nemojte propustiti nikako Twilight Zone Tower of Terror

Pogledajte šta su ove nedelje spremile devojke : 



PozZz

Marry

10 коментара :