21. 7. 2016.

ILNP Mega (x)

Još jedan primerak fantastičnog brenda ILNP je deo moje skromne holo kolekcije. Zaista nisam mogla da odlučim koju varijantu od 4 postojeće - Mega, Mega S, Mega L, Mega X da odaberem. Na kraju sam ipak kupila najblještaviji naravno. 
Mislila sam da će mi ovaj lak poslužiti kao holografski nadlak preko tamnih lakova ali je ipak previše pigmentovan da bi ga koristila u te svrhe. Bolje se pokazao kao podloga multihrom toperima i nail art-u. U svakom slučaju je primerak koji privlači pažnju i vredi ga imati.
ILNP Mega (x) deo je letnje kolekcije za 2015 godinu. Vrlo je pigmentovan, u osnovi srebrn holo lak, sačinjen od krupnih čestica koje zajedno čine linearnu holo dugu iako bi se pre reklo da je ipak rasuta. Sve boje su zastupljene u njoj a na fotografijama nisam uspela lepo da uhvatim to prelamanje. Dva sloja su sasvim dovoljna za puno prekrivanje. Brzo se suši i potpuno je gladak na dodir. Lako se skida. 







Kao i sve ostalo što je nama strastvenim lakoholičarkama zanimljivo ni ovaj lak se ne može kupiti u Srbiji ali se zato može naručiti preko www.nailland.hu  po ceni od 10,6 eur za 12 ml (bez poštarine naravno). Ako putujete do Budimpešte možete svratiti i do njihovog prodajnog mesta u Vaci ulici u tržnom centru WestEnd ali samo ako imate jak karakter ili pun novčanik. ;) 

PozZz

Marry


6 коментара :