6. 4. 2016.

ILNP Paradox (h)


ILNP je američki indie brend lakova za nokte koji je odavno privukao moju pažnju svojom originalnošću. Kao zaljubljenik u holografske i multihrom lakove jedva sam dočekala da dodjem do nekog primerka.
Ovi lakovi su upakovani u elegantnu crnu kutijicu koja sa prednje strane ima prozorče kako se može videti koji je lak u pitanju. Bočice su četvrtastog oblika sa mat crnim poklopcem, zapremine 12 ml i imaju ravno sečenu četkicu. Ovakvom pakovanju i ambalaži mogli bi pozavideti mnogi high end brendovi.  Zaista u svakom pogledu ovaj brend opravdava svoj naziv I Love Nail Polish i vidi se da je svaki detalj sa puno pažnje i ljubavi osmišljen.




ILNP Paradox (h) je deo linije Holographic Ultra Chrome Flakies. Ovo je u osnovi flakie - lak sačinjen od veoma finih pahuljastih multihrom ljuspica u gustoj bezbojnoj bazi sa dodatkom sitnih holografskih čestica. U njemu dominiraju ljubičasta i plava boja ali je takodje izražena i zelena kao i pink sa po malo žute i narandžaste. Može se nositi samostalno i to u 3-4 sloja mada ga ja neću koristiti tako jer ne želim da ga brzo potrošim. Ono što je posebno interesantno kod ove linije lakova je to što potpuno drugačije izgledaju na suncu i u hladu. Na suncu se može videti rasuta duga od holografskih čestica dok u hladu dominira multihrom efekat. Morate priznati da se ovakvi lakovi ne viđaju često i da su zaista posebni. 




Mazala sam ga u jednom sloju preko Opi Live and let die. Suši se prosečnom brzinom i nema visok sjaj. Nije hrapav na dodir ali nije ni potpuno gladak. Lako se skida. 
Sve fotografije su snimljene na suncu osim poslednje dve koje su snimljene u zatvorenom prostoru.

Ovu liniju kao i mnoge druge ILNP lakove možete poručiti sa Madjarske internet prodavnice ww.nailland.com a možete ih takodje kupiti u njihovoj prodavnici u Budimpešti u Vaci ulici 1-3, u tržnom centru WestEnd po ceni od 12,3 eur. 

Da li vam se dopada? 

PozZz

Marry

13 коментара :

  1. Savršen sklop boja i efekata. Baš dobro izgleda preko tamne baze, a slike su ti odlične. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Marija. :)
      Ovakvi lakovi se bas tesko slikaju pa nisam skroz zadovoljna fotkama. Uzivo je jos lepsi. ;)

      Избриши
  2. Moram reći da mi zapravo izgleda veoma zanimljivo, posebno u hladu. Veoma lepo.

    ОдговориИзбриши
  3. Beautiful! I love these ILNP holo ultra chromes :)

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan lak! *___*
    Hvala što si podjelila link ovog web shopa ja ga još nisam poznavala. :)

    ОдговориИзбриши