14. 4. 2016.

China Galze What I like about blue



Na prolećnom Sajmu kozmetike imali smo priliku da se upoznamo sa novom letnjom kolekcijom China Glaze Lite brites za 2016 godinu. Kolekcija se sastoji iz 12 lakova - pet krema, pet sedefastih krema i dva gelasta sa opalizirajućim staklastim šljokicama. 

Dok ih nisam videla uživo na promotivnih fotografijama mi se najviše dopao ljubičasti - We got the beat. Uživo sam ipak bila više oduševljena sa plavim lakom What I like about blue
Ovo je svetlo plavi neonac koji mrvicu naginje ka tirkiznoj boji. Što se mene tiče više je plav. U osnovi je krema kojoj je dodat srebrni i po malo zlatnog sedefa. Prilično je gust i pri mazanju treba skinuti višak laka sa četkice kako ne bi naneli predebeo sloj. Mogao bi biti jednoslojac ali u tom slučaju bi se usled sporijeg sušenja storili mehurići. Ja sam ga mazala u dva sloja i to prvi tanji i drugi deblji. Pošto se brzo suši treba ga mazati sa jedne strane nokta ka drugoj u što manje poteza. Suši se mat. Za visok sjaj potrebno je naneti sloj brzosušećeg nadlaka. Ja sam mazala jedan sloj Golden Rose Prodigy gel top coat.  Moj fotoaparat ne voli neonce pa boja nije baš realna ali je na promo fotki prilično verna. 




pod uv svetlom

Na kraju sam ga malo pečatirala novom pločicom koju sam kupila na Sajmu kozmetike u Alexandar cosmetics-u MoYou London Holy shapes 03 uz pomoć China Glaze Magnetix Sparkswill fly.




China Glaze lakove iz ove kolekcije možete kupiti po ceni od 498 rsd u Alexandar cosmetics-u ili kod njihovih brojnih distributera u Srbiji i regionu a spisak možete pogledati OVDE.
Takodje MoYou nails pločice možete kupiti po ceni od 990 rsd/kom. Spisak pločica koje se mogu kupiti u Alexandar cosmetics-u možete pogledati OVDE.

Imate li već favorite iz ove kolekcije?

PozZz

Marry

15 коментара :

  1. this color is fab and your manicure super cute
    kisses

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se sviđa, i sam i ispečatiran :)

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma je lep i odlično ti stoji. Savršen izbor za tebe.

    ОдговориИзбриши
  4. Joj :) spisak mi je sve duzi... prelep je, lepsi mi je sam, bez pecata.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je lepsi bez al znas me. :D
      Zaista je kvalitetan. Nije kao ostali neonci.
      Lako se maze i postojan je na noktima. Ja sam ga skinula petog dana al mogao je jos da se nosi. ;)

      Избриши
  5. MOram priznati da je bija baš lepa :) Odličan manikir.

    ОдговориИзбриши