27. 1. 2016.

Golden Rose Color expert 01 - Mlečno beli lak



Od uvek sam volela lepo manikirane nokte s tim što se taj pojam za mene menjao vremenom. Nekada sam nosila veoma duge nokte - koliko god su mogli da porastu dok neki ne pukne pa ih sve skratim. Ipak, odavno nisam tinejdžerka i uredni nokti na meni su samo oni koji imaju pored lepog oblika i pristojnu dužinu. To ne znači da ne volim da vidim duge nokte na drugima već samo to da više ne volim moje duge nokte. Po nekad volim da odmorim od boja i namažem neutralni lak a mlečno bela boja je idealna za to. 
Bila sam u potrazi za pristupačnim lakom koji se suši prosečnom brzinom i devojke su mi preporučile  Golden Rose Color expert 01 .  Čini mi se da sam ga platila oko 120 rsd u lokalnoj parfimeriji. Bočica sadrži 10,2 ml laka. Četkica je nešto šira i na prvi pogled poseća na Essie četkicu mada je dosta kruta. Za finu pokrivenost kod koje se nazire nokatna ploča  potrebna su tri sloja. Ne znam da li bi četvrti sloj uspeo da prekrije nokat u potpunosti jer sam ja sa tri sloja dobila ono što sam želela. Ne suši se brzo i za ovaj manikir je potrebno izdvojiti nešto više vremena. Kada je svaki sloj bio dobro suv na kraju sam dodala i jedan sloj brzosušećeg nadlaka Golden Rose Quick dry top coat. Lak je već drugi dan počeo da puca što me je baš razočaralo. Treći dan je počeo da  otpada na pojedinim mestima i morala sam da ga skinem. Kada izuzmemo na lošu postojnost ovo je sasvim pristojan lak koji će mi povremeno dobro doći. Ne bih ga preporučila za francuski manikir jer ne izgleda lepo bez minimum tri sloja.




Moram da priznam da sam bila iznenadjena koliko sam komplimenata dobila za ovaj lak. Bez obzira na to ja nisam neutralac tako da nemojte da se navikavate. 

Volite li neutralne nokte?

PozZz

Marry

21 коментар :

  1. S obzirom da mi kreč beli lak ne stoji, mislim da bi ovo bila najbolja alternativa. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Kako si ga samo lepo uslikala. :) Imam ga i nosila sam ga jednom, ne mogu da se setim koliko mi je tačno trajao, ali nisam imala problema sa pucanjem. Da nije do nadlaka? :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :) Nisu bas neke fotke al bolje se nije moglo po magli. :\ Moguce je da je od nadlaka jer mi se GR QD bas lose pokazao. Nije mi jasno sto je toliko hvaljen.

      Избриши
  3. Ja imam 04 i isto ga obozavam <3 Mnogo mi se svidja kako ti stoji, mislim da cu i ja da ga uzmem, nemam trenutno takav ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Dugo sam vec obozavalac a mogu reci i poznavalac Golden Rose lakova. Meni su se svi lakovi iz te linije ponasali isto kao tebi i odustala sam od njih. Probaj zeljenu nijansu da nadjes u kolekciji WOW-to su oni mali ili u novoj brzosusecoj kolekciji. I sa jednom i sa drugom imam odlicno iskustvo sto se tice postojanosti, susenja i obe imaju ogroman izbor boja. Zadovoljavajuc fekat najcesce dobijem iz jednog sloja, retko su potrebna dva. A traju na noktima po 4-5 dana uz pranje sudova i jos razna druga maltretiranja. I da ne zaboravim, imas divne nokte. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na savetu. :) Dvoumila sam se izmedju te dve linije al je ipak presudila veca bocica. Nekako bas nisam ljubitelj malih militraza iako imam tonu lakova.

      Избриши
  5. jako elegantno izgleda, nema šta, ali ne ne za tri sloja :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe. Svaki mlecno beli koji sam do sad probala se mazao u bar tri sloja. :)

      Избриши
  6. Do nadlaka je sigurno, meni svaki lak sa njim ispuca drugi dan

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto! Ja lepo kazem da taj nadlak nije dobar. Prosto mi je neverovatno koliko ga neki hvale.

      Избриши
  7. predivan je skroz i stoji ti kao saliven.

    ОдговориИзбриши
  8. I meni se tako ponekad :D desi da odmorim nokte od boja, najčešće mažem mlečno roze lakove, ali se brzo šljokicama i bojama. I od mene komplimenti, odlično ti stoji!

    ОдговориИзбриши
  9. Meni se beli lak na noktima sviđa koja god da je nijansa ili završnica. :) Kupila sam WOW 01 i rekla bih da su slični. Takođe su mu potrebna 3, 4 sloja. Svakako je baš elegantan manikir. :)

    ОдговориИзбриши