7. 12. 2014.

Matching manicures - Cartoon


Došao je na red još jedan uskladjeni manikir. Ovaj put je tema Cartoon - crtani filmovi. Izabrala sam da iskopiram motiv sa moje najdraže dukserice sa Miki Mausom.

 Da bih oponašala meliranu svetlo sivu koristila sam Essence Vampire's love The dawn is broken svtlo sivi lak sa sitnim crnim i srebrnim šljokicama. Na mali prst i kažiprst zalepila sam po nitnu u ljubičastoj i petrolej boji. Na srednji prst sam nasumično četkicom nanela malo petrolej i malo ljubičastog laka. Motiv sa Mikijem sam napravila uz pomoć pločice sa crtanim motivima. Prenela sam motiv na pečat pa sam ga zatim obojila lakovima. Sačekala sam da se malo osuši pa sam ga premazala brzosušećim nadlakom. Kada se dobro osušilo pažljivo sam ga odlepila i pritisla uz nokat. Na kraju sam sve nokte matirala Aura Matte nadlakom. 





Nadam se da mi nećete zameriti na nešto lošijim fotografijama nego inače jer je napolju bilo jako tmurno danas pa nisam nikako uspela bolje da ih uslikam.
Obavezno pogledajte i manikire ostalih devojaka -


PozZz

Marry

26 коментара :

  1. prekrasno, pa tko još ne voli mickey mousa :D

    ОдговориИзбриши
  2. mickey je odličan, ja sam probala samo glavu sa tri točkice pa nije išlo, ovo je super

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tina. Htela sam i ja da dodam glavice ali bi bilo previse pa sam ostavila ovako. :)

      Избриши
  3. Одговори
    1. Jao hvala ti puno. :) Iskrena da budem meni se ova duzina uopste ne dopada jer se nokti krive na unutra. :( Trebala sam ih skratiti ali sam ih ostavila zbog pecatiranja...

      Избриши
  4. Odlična ideja sa pečatiranjem, a i odluka da za inspiraciju upotrebiš duksericu. Sviđa mi se krajnji rezultat.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Cajo! Sa pecatiranjem sam se bas namucila jer je plocica bas plitko urezana. Lak za pecatiranje mi nije bio od pomoci pa sam u te svrhe iskoristila China Glaze Bump in the night koji je savrseno odradio posao iako je teksturac. ;) Izvukla sam maximum iz motiva.

      Избриши
  5. Mickey <3 Detalji sa nitnama mi se posebno svidjaju.

    ОдговориИзбриши
  6. such a cute nail art I love mickey mouse. say with you like to follow each other dear? just let me know on my blog. hugs
    http://anotsosecretlife2011.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши