17. 7. 2014.

Moja Aura nega noktiju II



Da bi ste imali lepe i negovane nokte potrebno je da svaki manikir započnite tako što će te prvo dobro očistiti nokte skidačem (ja najčešće biram acetonske). Zatim namažite kremu za negu i ostavite je nekoliko minuta da deluje. Onda operite ruke i dobro osušite nokte pa tek tada nanesite bazni lak. Koji će te mazati lak u boji to je stvar izbora a na kraju svakako dodajte jedan sloj brzosušećeg nadlaka kako bi ste upotpunili manikir - produžili mu trajanje i dodali sjaj. O Aurinim baznim lakovima možete pročitati moje utiske OVDE.

Mojim noktima fali vlaga i taj problem pokušavam da rešim kremom za negu noktiju Aura Nail care cream.
Krema za negu noktiju sa novom multivitaminskom formulom (Multivitamin herbal complex) koja:  štiti nokte od isušivanja, sprečava listanje i pucanje noktiju, regeneriše oštećenu strukturu nokta, čini nokte glatkim i jakim, ubrzava rast noktiju i daje im elastičnost i čvrstinu, obnavlja oštećenu kutikulu, sprečava nastajanje zanoktica, hidrira i hrani koren nokta i kožu oko noktiju. Aktivni kompleks vitamina veoma brzo prodire kroz površinu a nokti dobijaju zdrav i negovan izgled već nakon nekoliko dana.*



Ovu kremu koristim već neko vreme. Prijatnog je mirisa i veoma hidrantna. Kada skinem lak sa noktiju i operem ruke na svaki nokat nanesem po malo kreme i ostavim tako par minuta. Zatim kremu lepo utrljam na nokte i zanoktice i sačekam još nekoliko minuta. Brzo upija i ne ostavlja masan trag. Pre nanošenja baznog laka prvo operem ruke i dobro osušim nokte da bih lepo uklonila ostatke kreme jer nokti moraju biti potpuno suvi i odmašćeni da bi lak stajao na noktima.
Neke veće rezultate mogu očekivati tek dužim i redovnim korišćenjem a o tome ću pisati tek kad potrošim kremu. Za sam mogu da kažem da mi nokti izgledaju posle nanošenja kreme hidrirano i negovano. Ovakve proizode treba koristiti redovno a ja moram da priznam da meni to baš i ne ide od ruke jer često u žurbi  ovaj korak preskočim. Nadam se da ću se u buduće disciplinovati.

Aura Jelly top coat je proizvod koji me je oduševio. Ovo je brzosušeći nadlak visokog sjaja koji će zapečatiti svaki manikir i učiniti ga sjajnim i trajnim. Daje noktima gelirani izgled. Veoma jednostavno se nanosi u jednom do dva poteza na sveže namazan lak jer na taj način nadlak lepo prijanja za lak u boji. Četkica mu je idealna za ovaj tip laka i nema potrebe za dodatnim vraćanjem u bočiću. Za nijansu je gušći od recimo Essence Better than gel nails top sealer-a pa treba paziti da se ne nanese u predebelom sloju jer će mu u suprotnom trebati i više vremena da se osuši.


Ovaj nadlak je big 5 free - što znači da je bez štetnih sastojaka tako da je idealan za sve nas koji vodimo računa i o tome.
Posle više meseci korišćenja moja bočica je došla do poslednje trećine. Vrlo malo se zgusnuo. Za razliku od ostalih brzosušećih nadlakova ovaj je moguće potrošiti do kraja bez razredjivanja jer se ne tegli kao žvaka i ne ostavlja ružne brazde. Slobodno mogu da kažem da je po svim karakteristikama ovaj nadlak bez konkurencije i svakako ću čim ga potrošim kupiti novu bočicu.

* Tekst preuzet sa sajta http://www.aura.co.rs/
Oba proizvoda možete pronaći u bolje snabdevenim parfimerijama i drogerijama. Cena nadlaka je oko 275 rsd za 12 ml a kreme je 227 rsd.

Proizvode sam dobila od proizvodjača na iskrenu recenziju i to nije uticalo na moje mišljenje o njima.
Da li ste probali ova dva proizvoda i kakvi su vaši utisci?

PozZz

Marry

5 коментара :

  1. Kremu nisam probala, nadlak i strong hardener baza su mi otkriće! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Čekam da potrošim barem jedan brzosušeći nadlak koji imam pa da uzmem Jelly.
    A kremicu ću kupiti da imam za torbu. Ta manja pakovanja su veoma zgodna.

    ОдговориИзбриши
  3. Uuu kako mi se sad kupuje taj naglak. To moram da probam. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jelly je stvarno savršen! Skupa s njim sam kupila i onu plavu bazu i nije mi nešto! Vječito kao da su mi neke mrvicu zapele u laku, a ful pazim da sve počistim prije lakiranja. Što se tiče nekog efekta oporavka noktiju, nisam ni to vidjela ili možda razdoblje od 3 tjedna korištenja nije bilo dovoljno da se barem neki pomak vidi.

    ОдговориИзбриши