28. 4. 2014.

China Glaze Glimmer more

Ne znam kako vi ali kod mene kad stigne novi lak to se mora odmah isprobati. Evo još jednog šljokičavog lepotana koji ne može nikako proći nezapaženo - China Glaze Glimmer more.




Deo je prolećne kolekcije China Glaze Surprise kao i Glitter up kog ste mogli da vidite ovde u prethodnom postu.
Sastoji se od pastelnih neon žutih, roze i narandžastih šestougaonih mat konfetica i nešto manjih pink šljokica u bezbojnoj bazi. Lak je pun šljokica koje se lako nanose. Iako ih ima dosta nisu grube i ne otpadaju lako sa noktiju. Najbolje bi bilo da se lak nanese preko nekog laka u boji u tanjem sloju da bi se lepo osušio pa tek onda naneti drugi sloj ukoliko želite više šljokica. Kao i obično ja sam mazala jedan deblji sloj sloj laka pa su mi se zbog toga pojavili mehurići. Mislim da ih ne bi bilo baš toliko da nisam odmah nanela i sloj brzosušećeg nadlaka.





Za bazu sam koristila China Glaze VIII - skoro crnu ljubičastu kremu u jednom sloju i ova kombinacija mi se mnogo dopala. Na kraju sam ceo manikir matirala i mislim da je to bio pun  pogodak. Iako je moj favorit u startu bio Glitter up ovaj lak me je prijatno iznenadio.



Na svim fotografijama imam po jedan sloj laka u boji i šljokica sa brzosušećim nadlakom dok je pa noslednje dve dodat i matirajući nadlak. Poslednje dve fotografije su napravljene na suncu dok su ostale snimljene po oblačnom vremenu.
 Lako se skida metodom aluminijumske folije i na taj način se ne oštećuju nokti.
*Ovaj proizvod sam na poklon dobila od uvoznika www.alexandar-cosmetics.com i to nije uticalo na moje mišljenje o njemu. 

Da li vam se dopada ova kombinacija?

PozZz

Marry


13 коментара :

  1. Lep je, ali mene ubija skidanje ovakvih lakova i tome toliko odbija da necu ni da ih kupujem. Bas sam komplikovana :D

    ОдговориИзбриши
  2. I mene je prijatno iznenadio Glimmer More, mislila sam da ne može biti moja šoljica čaja zbog neon i roze, ali uz pravu podlogu mislim da prolazi!

    Opet si odlično izabrala VIII, preko njega je izbegnut pošećeren izgled.
    I ja volim da ga upotrebim kao podlogu za neke šljoke ili flejkije, mada uvek namažem dva tanja sloja, ne uspevam da izvučem pokrivanje u jednom sloju.

    Cela kolekcija me je ostavila ravnodušnom kad su se pojavili prvi swatchevi. Sve sam više ubeđena da je to zato što devojke nisu znale da izaberu dobru kombinaciju baznog laka uz boje šljokica. Jedino mi se dopala kombinacija Glitter Up preko Lotus Begin.

    ОдговориИзбриши
  3. Jao e ovo su šljokice po mom ukusu, odlična kombinacija boja! Baš mi se dopadaju na ovakvoj podlozi a i matirane su super!

    ОдговориИзбриши
  4. Ja ga uvek uklopim i izgleda nekako mlako, ali ti odradiš sjajno! Baš izvučeš maksimum iz laka :)!

    ОдговориИзбриши
  5. Kod tebe ovi gliteri izgledaju tako fenomenalno, <3 gledala sam na sajmu i znam da ih ne bih preterano mnogo nosila, tako preskačem, mada me ti sad opet mamiš. :D Ali i bočice su divne, kao neki ukrasi.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман28. 4. 2014. 15:44:00

    Looks amazing mattified! ^_^

    ОдговориИзбриши
  7. Predobro izgleda na tamnoj podlozi :D

    ОдговориИзбриши
  8. we're obsessed with glittery and confetti nail polishes recently, so we're totally eyeing this!! We love all the colours in this polish too, we're going to have to hunt it down!

    http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

    ОдговориИзбриши
  9. hello dear!
    you have a great blog, nice post, good job!!!
    do you wanna follow each other?? Let me know if you are interested :)
    have a great day!
    xoxo from Spain

    www.thegrisgirl.blogspot.com.es

    ОдговориИзбриши