11. 1. 2014.

China Glaze Bump in the night

Pošto sam kupila crni teksturni China Glaze lak red je bio da kupim i beli. Zar ne?! Prijatno sam se iznenadila kako mi stoji jer sam negde u podsvesti izbegavala crne lakove a ovog puta sam ispravila tu nepravdu.





Bump ih the night pripada Halloween kolekciji za 2013 godinu pod nazivom Monsters Ball . Sastoji se iz vrlo pigmentovane crne baze i crnih gromuljica koji daju teksturni efekat.
Kada se posmatra u hladu izgleda skoro potpuno mat a na suncu se se presijava kao da ima šljokice u sebi a nema. Vrlo lako se maže. Dovoljan je samo jedan sloj za potpuno prekrivanje. Ja sam ga tako nosila jedan dan a sutradan sam namazala i drugi da bih pokazala kako izgleda sa dva sloja mada što se mene tiče nije potreban drugi sloj.
Svrstala bih ga u kategoriju lakova koji je idealan kad na brzinu hoćemo da imamo savršen manikir jer - prekriva iz jednog sloja, lako se maže, potpuno je suv za pet minuta i veoma elegantno izgleda da noktima. Još jedna prednost mu je to što je veoma postojan na noktima.






Na svim slikama sem na prvoj imam dva sloja laka preko Aura The strong hardner baze i nemam nadlak. Neke fotografije su napravljene na direktnom suncu a neke u hladu što se može primetiti na slikama.

P.S. Ako nekog zanima na prvoj slici su pozirale preukusne Alexandar cosmetics čokoladice koje sam od njih dobila uz prazničnu čestitku. ;) 



China Glaze lakove na Novom Beogradu možete kupiti u Beo Cosmetics-u u Klare Cetkin 14 preko puta Megatrenda. U koliko trenutno u radnji nemaju lak koji želite uvek možete zamoliti ljubazno osoblje da vam naruče a oni će vas pozvati kada stigne u radnju.

Kako vam se čini ovaj lak?

PozZz

Marry

24 коментара :

  1. Prelep je! Od dragog sam za Novu dobila There's Snow One Like You i njime sam oduševljena, taj lak je zaista nešto posebno.

    ОдговориИзбриши
  2. Nemam ni jedan texturac, jer me ni jedan do sada nije specijalno privukao, a sada sam upravo shvatila da je crni onaj koji moram imati. Savršen je! Odlične fotografije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :) Ja ih imam nekoliko i mogu slobodno da kazem da su najkvalitetniji China Glaze i Zoya teksturci. ;)

      Избриши
  3. Ok, shvatila sam da mi citas misli ;) Volimo apsolutno iste lakove :)
    Meni je ovaj na WL i prvom prilikom kada budem u blizini Beo Cosmetics-a bice moj ;)
    Predivan je i odlicno ti stoji <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe. :) Ja sam ga morala kupiti po gotovo kad ga je Bebi hvalila a njoj bez uslovno verujem. :)
      Hvala puuuuuno! :*

      Избриши
  4. Prosto si me sada iznenadila!Prijatno,naravno!Odličan je,a stoji ti savršeno!

    ОдговориИзбриши
  5. Uuuu kako mocno izgleda! I uz toliko stvari se moze kombinovati! Savrsen :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Meni se na vecini svoceva nije dopao al sam pretpostavila da bas i nisu realni pa sam ga ipak kupila i nisam se pokajala. ;)

      Избриши
  6. Nisam oduševljena ovim lakom jer volim teksturce sa šljokicama, ali kao što sam ti onomad rekla, mislim sa nitnama da bi izgledao baš odlično. Tebi stoji sjajno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Cajo! Ja mislim da bi se tebi mnogo vise dopao kad bi ga probala na noktima. ;) Videcemo kako ce izgledati sa nitnama kad mi stignu sa BPS-a. ;)

      Избриши
  7. Анониман12. 1. 2014. 10:22:00

    Bas ti dobro stoji! :)
    Nije nesto sto bih ja nosila, ali na tebi je odlican!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sonja! :* I ja sam mislila da ovo nije nesto sto bih ja nosila jer ja nisam nikad nosila crni lak. Veoma sam se prijatno iznenadila kako mi stoji. ;)

      Избриши
  8. kako ti dobro stoji, i ove slike su odlilne!

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман15. 1. 2014. 16:03:00

    Znaci uspevas da izneses lak koji mi se ama bas nikako ne dopada i jos pomislim u sebi, ju sto joj dobro stoji! Svaka cast :)

    ОдговориИзбриши