22. 4. 2015.

Zoya Pixie dust gradient



Neki lakovi su lepi sami po sebi ali ipak nekad imam potrebu da ih nosim malo drugačije. Evo jednog brzog a veoma efektnog manikira. 
Koristila sam lakove iz Zoya Pixie dust linije teksturnih lakova. Svetlo sivo- plavi je Zoya Nyx - moj  Pixie dust prvenac po koji sam trčala u Ultrasun kad su se pojavili da se ne proda. Tamno ljubičasti lak je Zoya Carter
Prvo sam namazala Nyx u dva sloja. Pustila sam da se lak malo prosuši pa sam onda na trouglasti kozmetički sundjer nanela po malo oba laka i utapkavala na nokte. Kada se radi ovakav manikir potrebno je nešto više vremena da se on u potpunosti osuši jer se preko ovakvih lakova ne maže brzosušeći nadlak. Zato ja preporučujem da se gradijent sa teksturnim lakovima radi na već dobro osušenu podlogu (u mom slučaju Nyx). Obavno nokte zaštitite skoč ili lepljivom trakom da olakšate sebi čišćenje. Nemojte da vas mrzi kao što je mrzelo mene jer će te posle potrošiti mnogo više vremena u skidanju šljokica sa kože.





P.S. Kada se lak na sundjeru u potpunosti osuši makazama odsecite isprljan deo i sundjer možete koristiti za neki naredni manikir. 
Zoya lakove možete kupiti u Ultrasun-u, u Gandijevoj 99v na Novom Beogradu po ceni od 950 rsd/15 ml za Pixie dust liniju lakova.

Kako vam se čini?

PozZz

Marry


35 коментара :

  1. Kako je dobro ispaloo! DIVNO! ^_^

    ОдговориИзбриши
  2. Ajme, ovo je predivno. Lakovi su i sami po sebi prelepi, a iskombinovani još bolji. Odlično izgleda. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :) Obozavam oba! Jedino sto ne mogu dugo da izdrzim sa teksturcima na noktima jer mi smeta hrapavost. :/

      Избриши
  3. I'm absolutely in love with this manicure <3

    ОдговориИзбриши
  4. Nikada mi nije palo na pamet da radim gradijent teksturcima, a baš je dobra ideja. Ova dva se divno slažu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Cajo! :) Da znas da je bar meni mnogo lakse bilo da uradim gradijent sa teksturcima nego sa obicnim lakovima. ;)

      Избриши
  5. Ljubičasti je predivan, fotke su nestvarne :))

    ОдговориИзбриши
  6. Presavrseno, predivno, genijalno! Ne znam kako drugacije da opisem, mada su tvoji gradijenti uvek savrseni ali ovo sa teksturcima je stvarno sjajno.
    P.S. I ja nosim trenutno tamno ljubicasti teksturac na mojim noktima GR Holiday 58.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман3. 5. 2015. 17:08:00

    Looks stunning! <3

    ОдговориИзбриши
  8. Zoya lakovi su mi jedni od najljepših, od tih elegantnih bočica pa nadalje.. :) Gdje ih uzimaš, preko njihove stranice ili? Kako mi je žao što ih nema kod nas, ne mogu ti opisati! I da, predivna mi je manikura :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Malo kasnim sa odgovorom al nadam se da ces ipak procitati. Kod nas u Srbiji ih ima u slobodnoj prodaji ali samo u radnji opreme za salone Ultrasun. :) Hvala ti puno!

      Избриши
  9. Jao zašto meni nije palo na pamet raditi gradient sa teksturcima :D Prekrasno izgleda <3

    ОдговориИзбриши