31. 7. 2013.

Zoya Kara

U moru boja na Zoya policama privukla me je ova koralna lepotica. U prvi mah me je vema podsetila na China Glaze Shell-o ali kada sam ih uporedila videla sam da ipak nisu toliko slični. Shell-o je svetliji i više neon dok je Kara tamnija i koralnija.



25. 7. 2013.

Sephora Girls night out

Ovog puta ću predstaviti poslednji od četiri laka koje sam dobila od Coxy sa bloga Šminka je ljubav . Priznajem da nisam neki ljubitelj zlatne boje uopšte ali ovaj lak me je raspametio!



23. 7. 2013.

Zoya Beatrix

U isto vreme sa prolećnom Pixie dust kolekcijom  kod nas  je signla i letnja. Na prvi pogled mi se najviše dopala plava Liberty dok sam gledala svočeve a uživo me je oduševila i narandžasta Beatrix.



15. 7. 2013.

Zoya Nyx (Pixie Dust)

Kada se pojavila Pixie Dust kolekcija bila sam oduševljena bojama i samom završnicom. Odmah sam znala da će moj prvi izbor biti Nyx kako zbog imena tako i zbog same boje i mislim da sam naravila odličan izbor.



4. 7. 2013.

Zoya Aurora

Iako sam rekla da su mi China Glaze neonci posednji lakovi koje ću kupiti ovog leta jer zaista nema više smisla gomilati ih ipak sam poklekla pred novoprispelim Zojama. Za sve je kriv Ultrasun koji je ovih dana uvezao kolekcije Zoya lakova koje nam do sada nisu bile dostupne. Za početak sam kupila samo dva a prvi koji sam namazala je Aurora.