26. 3. 2013.

China Glaze Creative fantasy

            Htela sam danas da mažem neki drugi lak al sam se predomislila kad sam videla sneg napolju. Izgleda da ću druženje sa svetlucavim drugarima odložiti za neki drugi dan. :((( Hajmo danas malo da fantaziramo! :)





22. 3. 2013.

Splatter nail art

         Splatter nail art je današnja tema na Ani. :) Nekom će se možda učiniti previše komplikovano al uopšte nije tako. Jako je zabavno a rezultat je svaki put drugačiji.


18. 3. 2013.

China Glaze Stone cold & Essence It's purplicious!

                 Došao je opet tematski petak na Ani i ja sam se odlučila za kombinaciju koju sam stavila odavno na listu čekanja za mazanje jer stalno kupujem nove lakove pa nikako da mažem one "stare". :D
China Glaze Stone Cold je deo kolekcije Capitol colours The Hunger Games koja se pojavila početkom prošle godine (2012).  Sastoji se od 12 lakova a ja pored ovog imam još i Luxe & Lush.




14. 3. 2013.

China Glaze In the rough (Texture)

                 Konačno je stigla dugo najavljivana kolekcija China Glaze Texture kod nas. Za početak sam odabrala na nevidjeno 2 laka (pošto sam ih poručila)  al ipak mislim da ću kupiti makar još jedan jer mi se boje baš dopadaju što nije bio slučaj kad sam prvi put videla svočeve na rozetnama jos letos. 


13. 3. 2013.

Essie Skirting the issue

            A sad nešto sasvim drugačije! Rešila sam da makar na par dana budem ženstvena. :D Nije da inače nisam al te ženskaste boje na mojim noktima ne idu nikako.


7. 3. 2013.

Flormar 448

         Flormar 448 odavno želim da mažem al kako mu je boja po malo neon nemoguće ga je lepo uslikati po gotovo po tmurnom vremenu pa sam čekala sunce. :)